Menu
Interieur inspiratie / Shop the look / Urban chique / Woontrends 2017

Interieur | Maak kennis met woontrend Luxury living

Interieur | Maak kennis met woontrend Luxury living - Woonblog StijlvolStyling.comBeeld: Dutchbone

Interieur | Maak kennis met woontrend Luxury living.
Stiekem houden we allemaal van een beetje luxe in huis. Anno 2017 is dat gelukkig voor iedereen weggelegd dankzij de luxury living woontrend. Het geheim? Donkere, warme kleuren in combinatie met chique, rijke materialen. Glans is essentieel, dus gouden items mogen niet ontbreken. Dat wordt glamorous genieten!

Interieur | Maak kennis met woontrend Luxury living - Woonblog StijlvolStyling.com
Beeld: BeddingHouse

Beddinghouse Glen dekbedovertrek vanaf € 59,95

Vleugje nostalgie

De basis van deze woontrend bestaat uit een warm kleurenpalet met mooie herfsttinten als bruin, camel en taupe. Diepe kleuren zorgen voor een sfeervol en volwassen interieur en zijn een goed uitgangspunt voor een luxueus huis. Mix moderne vormen met retro design voor een mooie eclectische sfeer met een nostalgisch tintje.

image

Touch of gold

De toevoeging van één of meerdere accentkleuren zoals flessengroen of wijnrood maken het plaatje pas echt compleet. Ook goud en messing zijn onmisbaar en zorgen voor dat gewenste vleugje glamour. Wees niet te zuinig met rijke materialen als satijn, zijde en fluweel: grootse weldaad staat juist centraal bij deze woonstijl. Laat dat luxe leventje maar beginnen!

image
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com