Menu
Interieur inspiratie / Samenwerking

Interieur | Modern chic wonen met Wilhelmina Designs

Interieur | Modern chic wonen met Wilhelmina Designs - Woonblog StijlvolStyling.com
Plaids/ kussens  van Winter-home 

Interieur | Modern chic wonen met Wilhelmina Designs.
Ben jij gek op luxe woonaccessoires zoals je deze ziet in woonbladen als Stijlvol Wonen, Elle Decoration of Residence? Is ‘modern chic’ of ‘metropolitan luxery’ helemaal jouw ding en zie je jezelf wel zitten op een bank vol met kussens van exclusieve merken? De webwinkel van Wilhelmina designs bied woonaccessoires waaronder veel sierkussens met een bijzonder mooie afwerking. Wilhelmina Designs is in 2013 opgericht door Robin, hij heeft samen met zijn partner Saskia een grote passie voor wonen & inrichting. In het bijzonder houden zij van exclusieve hoogwaardige woonproducten. Een webshop starten in exclusieve duurzame producten was dan ook een voor de hand liggende keuze.

Voor de webshop van Wilhelmina Designs reizen Robin en Saskia veel. Zij bezoeken naast Nederland landen als Italië, Spanje en Portugal maar ook zeker landen buiten Europa. Tijdens hun reizen zijn ze altijd op zoek naar hoogwaardige producten en het mooiste op gebied van meubels, lampen, spiegels en woonaccessoires. Deze zoektocht en visie bracht hen o.a. bij het merk Claudi.

Interieur | Modern chic wonen met Wilhelmina Designs - Woonblog StijlvolStyling.com

Sierkussens van Claudi

Luxe sierkussens & plaids

Het Nederlandse merk Claudi staat voor hoogwaardige kwaliteit van eigen bodem. De stijl van Claudi is duidelijk; mooie luxe stoffen met een glamour accent. Naast de sierkussencollectie brengt Claudi nu ook een lijn met plaids. Dit is met de gedachten om samen met hun kussens te zorgen dat de aankleding van je bank of fauteuil helemaal compleet is. De sierkussens en plaids zijn goed met elkaar te combineren.

Ter aanvulling op de sierkussens collectie van Claudi verkoopt Wilhelmina Designs ook Winter-home.
Het Zwitserse merk Winter-home staat bekend om haar prachtige kussens van imitatiebont. Het imitatiebont is gemaakt van hoogwaardig acryl of modacryl of een mengsel van beide. De zachtheid, kleurechtheid alsmede de wasbestendigheid van de stof maken deze kussens tot een duurzaam en luxe product.

“Breng met sierkussens warmte en sfeer in huis, ‘dress your interieur’ is ons motto” – aldus Robin & Saskia

Interieur | Modern chic wonen met Wilhelmina Designs - Woonblog StijlvolStyling.com

Plaids/ kussens van Winter-home

Sierkussens als deze zijn bij uitstek geschikt om je bank of fauteuil stijlvol aan te kleden voor de koudere maanden van het jaar. Wil je een luxer gevoel creëren? Kies dan voor een grotere maat als 60×60 welke je combineert met bijvoorbeeld een 40×60 kussen. Durf materiaal soorten te combineren. ‘Aaibare stoffen’ geven een luxer gevoel. Wist je trouwens dat door meubels met rijke stoffen, kussens en plaids evenals vloerkleden te gebruiken, je de akoestiek in een ruimte kunt verbeteren? Dit komt doordat stoffen de weerkaatsing van het geluid verminderen en je hierdoor dus minder last van een ‘nagalm’ hebt.  Ook (grote) planten hebben een belangrijk effect op de akoestiek.

Het gevoel van ‘Metropolitan luxery’ creëren in jouw interieur

Interieur door Eric Kuster - Metropolitan Luxury

Om het totaalplaatje compleet te maken is het erg fraai om je interieur verder af te stylen met bijpassende woonaccessoires. Denk aan lantarens welke in de webshop van Wilhelmina Designs o.a. verkrijgbaar zijn van het merk Eichholtz. Ook erg mooi zijn grote staande lampen met een stoffen kap, metaalkleurige vazen en fotolijsten met zwart/wit foto’s. Dit zie je bijvoorbeeld veel  in de gerealiseerde luxe interieurs van de bekende ontwerper Eric Kuster (zie beelden). Bloemen mogen wat mij betreft eveneens niet ontbreken om dat echte ‘Metropolitan luxery’ gevoel in je interieur te brengen. Bijvoorbeeld de Orchidee, Calla en Lelie is hier als bloem heel erg voor geschikt.

Interieur door Eric Kuster - Metropolitan Luxury

Interieur door Eric Kuster – Metropolitan Luxury

Interieur door Eric Kuster - Metropolitan Luxury

Interieur door Eric Kuster – Metropolitan Luxury

Shoptip: Bezoek voor meer informatie en woonshoppen in deze modern chic stijl: Wilhelminadesigns.com.

handtekening blog - Stijlvolle groet, Susanne - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com

Gesponsorde blog in samenwerking met Wilhelmina Designs 

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com