Menu
Interieur inspiratie / Samenwerking / Shop the look

Shop the look | De moderne woonstijl

Interieur | De moderne woonstijl - Woonblog StijlvolStyling.com

Shop the look | De moderne woonstijl.
De moderne woonstijl herken je vooral aan de strakke lijnen en rechte hoeken. Kenmerkend voor een modern interieur is vooral dat deze heel rustig en minimalistisch is vormgegeven. Echter juist in de aankleding kun je kleuraccenten toepassen met accessoires in eigenzinnige vormen en felle kleuren. Gebruik qua basis kleuren wit, zwart en grijs. Hou je van wat meer pit? Kies dan eens voor kleuraccenten met rood of geel. Wat je veel ziet is dat kleuren niet alleen in mat afgewerkt zijn maar vooral ook in hoogglans. De afwerking is verder vaak in materialen als kunststof, metaal, chroom, aluminium, glad leer of staal. Wat betreft de inrichting is mijn tip vooral dat als je houdt van een minimalistische inrichting, je niet teveel kleine woonaccessoires dient te gebruiken maar juist wat grotere objecten. Hierdoor creëer je voor jouw gevoel een ruimer en rustiger interieur. Wil je juist een rijk en toch strak interieur met moderne meubels. Dit kan uiteraard ook! Je kunt dan kiezen voor een rechthoekige bank of als de ruimte het toelaat een royale hoekbank. Kies voor één of een paar opvallende ‘eyecathers’ als bijvoorbeeld een grote vaas met bloemen of een mooi beeld op een zuil. 

Moderne woonproducten shoppen

Ben jij een liefhebber van woonproducten met een strak en modern design? Dan weet je vast ook dat dit vaak samen gaat met nogal prijzige meubels. Toch hoeft dit niet altijd, want tegenwoordig heb je op internet heel wat keuze in betaalbare webwinkels welke moderne meubels verkopen voor een betaalbare prijs. Onlangs kwam ik in contact met het team achter de webshop van Beliani. Nieuwsgierig als ik ben, wil ik altijd graag weten van ondernemers wat het idee achter de webshop is en hoe een webshop is ontstaan. Beliani Nederland is onderdeel van de Beliani groep die in 17 landen verkoopt. Het concept van de Nederlandse webshop van Beliani is in 2013 naar Nederland gebracht door Michiel Straatman. Inmiddels runt hij de webshop niet meer alleen maar bestaat Beliani Nederland uit een klein en enthousiast team van vier mensen. Deze webshop welke voor mij tot kort geleden onbekend was, is internationaal erg succesvol. En dat kan ook niet anders want zij hebben voor de modern wonen liefhebber een heel breed en betaalbaar assortiment, bestaande uit voornamelijk meubels voor jouw slaapkamer zoals bedden en kasten, maar ook banken, verlichting, stoelen, eettafels en zelfs tuinmeubelen.
Zo kun je vrijwel voor jouw gehele huis op Beliani.nl terecht voor tijdloze en betaalbare woonproducten.

Tips voor het online shoppen van meubels

Het is ontzettend makkelijk om online te shoppen. Maar naast dat het makkelijk is, vind ik het ook altijd spannend. Het meest lastig vind ik zelf altijd dat je een bank of bed niet eerst kunt uitproberen in de winkel.  Daarnaast moet je er altijd rekening mee houden dan de daadwerkelijke kleur van het materiaal, de stoffering of bijvoorbeeld het hout qua werkelijke kleur kan afwijken t.o.v. de kleur die je hebt gezien op jouw beeldscherm. Een goede oplossing kan dan zijn dat je jouw bestelling pas achteraf hoeft te betalen en kosteloos retour kunt sturen. Helaas hoor ik vaak genoeg verhalen dat webshops ‘service tot aan de voordeur bieden’ dit is natuurlijk heel erg vervelend! Het is dan ook altijd goed, voordat je de bestelling doet, te letten op een officieel erkend webshop keurmerk, het garantie termijn en misschien wel nog belangrijker wat de garantie daadwerkelijk in houdt.
Ik wens je veel succes en plezier bij het shoppen van de inrichting en het eind resultaat van jouw moderne interieur!
handtekening blog - Stijlvolle groet, Susanne - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com
Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Beliani Nederland.
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com