Menu
Babykamer & Kinderkamer inspiratie / DIY / Gezin & Wonen / Hobby kamer / Interieur inspiratie / Thuis kantoor / Woonnieuws / Woontrends

Interieur | Søstrene Grene School en Kantoor Collectie 2019

Interieur | Søstrene Grene School en Kantoor Collectie 2019 - woonblog StijlvolStyling.com

Laat jouw creativiteit en werkvreugde de vrije loop met de splinter nieuwe Søstrene Grene’s nieuwe School en Kantoor collectie.

Vernieuw jouw dagelijkse werkplek

Raak geïnspireerd om een georganiseerde en verwelkomende werkplek te creëren met de nieuwe Scandinavische, simpele en vrouwelijke producten van de zussen. De collectie bestaat uit agenda’s, schrijfgerei, notitieboeken en prikborden, ladekastjes, stoelen en tijdschriftrekken.

Goed voorbereid terug naar school

Er zijn verschillende manieren om een plezierige en positieve start van het nieuwe schooljaar voor de kleintjes te garanderen. Ontdek de collectie vol items voor kinderen, zoals lunchtrommels, waterflessen, schooltassen, etuis en nog veel meer.

Interieur | Søstrene Grene School en Kantoor Collectie 2019 - woonblog StijlvolStyling.com

Papier met een goed geweten – FSC®

In de nieuwe collectie vindt u wel 25 notitieboeken in meer dan 100 variaties. Zoals alle papieren producten van Søstrene Grene, zijn de notitieboeken FSC®-gecertificeerd, wat betekent dat ze geproduceerd zijn met hout uit bossen die worden beheerd met respect voor mens, dier en milieu.

Søstrene Grene’s nieuwe School en Kantoor collectie is vanaf donderdag 27 juni 2019 verkrijgbaar, met uitzondering van de stoel, die op 18 juli 2019 wereldwijd in alle Søstrene Grene winkels gelanceerd wordt.

Interieur | Søstrene Grene School en Kantoor Collectie 2019 - woonblog StijlvolStyling.com Interieur | Søstrene Grene School en Kantoor Collectie 2019 - woonblog StijlvolStyling.com Available_27_June_2019_SostreneGrene_Office_School_16_1200x1800 Interieur | Søstrene Grene School en Kantoor Collectie 2019 - woonblog StijlvolStyling.com

Beelden: Sostrene Grene School en Kantoor Collectie 2019

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com