Menu
Interieur inspiratie

Interieur| Stoer en mannelijk wonen

Interieur| Stoer en mannelijk wonen - Woonblog StijlvolStyling.com
Interieur| Stoer en mannelijk wonen.
Geen frutsels maar functionaliteit! Deze quote past bij vele mannen onder ons. Als een vrouw thuis komt met een lading nieuwe vaasjes met bloemetjes of weer een aantal nieuwe kussens hoor je niet vaak een man zeggen dat hij er ontzettend blij mee is. Mannen houden veelal van hoe minder hoe beter en als er dan iets in huis moet staan moet het een functie hebben. Bij een echt mannenhuis denken we veelal aan zwart, wit een hoogglans meubelen maar niets is minder waar. De man van nu kan zijn huis ook super modern inrichten.

Om te beginnen bij de kleuren in een mannelijk huis denk ik aan :
zwartwitblauwgroengrijsbruin

Materialen die we veel zien in een stoer huis zijn hout, beton, leer, chroom, glas. Stoere design meubelen die een goed zitcomfort hebben zie je het meest in deze inrichtingen. Deze zijn duurzaam en gaan jarenlang mee, ideaal voor mannen die niet graag gaan shoppen. Het hout zien we vooral veel terug in de tafels, zichtbare balken in het interieur en kasten. Houten accenten zorgen voor warmte en gemoedelijkheid, dit mag niet in een mannenhuis ontbreken.

Op het gebied van woonaccessoires zijn mannen niet zo enthousiast in het shoppen hiervan. Maar omdat een huis wel gezellig en sfeervol moet aanvoelen is het kiezen van de juiste accessoires van groot belang. Mooie grote planten in stoere (betonnen) potten, vintage items zoals oude landkaarten, metalen bakken, oude legerkisten of stoere lampen. Door de juiste mix creëer je een sfeervol huis maar behoud je de stoere stijl. Wat ook echt niet kan ontbreken is een bar, of een pooltafel of deze nu groot of klein is deze moeten in een echt mannenhuis. Denk bijvoorbeeld aan mooie flessen (wiskey) in een open kast, deze staan erg mannelijk en stoer. De meeste mannen houden van sport, hoe gaaf is het dan om dit ook terug te laten komen in het interieur, hoe?
Zet jouw fiets, mooie ballen, boksbal of andere sportartikelen in de spotlight is het interieur.

Shoptip: Meer shoptips vind je op de woonwinkel tips pagina van Stijlvol Styling.

Interieur| Stoer en mannelijk wonen - Woonblog StijlvolStyling.com

Beeld: wonenvoormannen
Interieur| Stoer en mannelijk wonen - Woonblog StijlvolStyling.com

Beeld: home-designing

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com