Menu
Interieur inspiratie / Woonnieuws

Interieur | Style je wand(en) met stylepads

DockFour Kinderkamer - © Woonblog StijlvolStyling.com

Interieur | Style je wand(en) met stylepads.
Wanden in de woning zijn heel sfeerbepalend en zeggen vaak veel over wie je bent en wat je doet. De foto’s, boekenplanken, kunst en briefjes aan de muur vertellen jouw verhaal en maken van je huis een thuis. Afgelopen week was ik bij een persvent van Dock Four, een splinter nieuw Nederlandse merk welke net als ik het personaliseren van jouw interieur hoog in het vaandel heeft staan.
Eerlijk is eerlijk ik schrijf lange na niet altijd een blog n.a.v. van een bezoek aan een pers-event, een bedrijf/merk moet mij echt inspireren wil ik dat doen. DockFour deed dat absoluut met dit mooie vernieuwende product. De vraag die Dock Four ons stelt is vooral “Jij bent uniek, dus waarom je wand niet?” Ik kan niet zeggen meer dan waar want ik krijg wekelijks als stylist te maken met wanden die vooral saai, onpersoonlijk en ook nog eens niet functioneel aangekleed zijn. Dock Four zag dit ook. Zij creëerden een uniek concept waarbij Dock Four de bedenker is maar jij de interieurontwerper! Jouw wanden een persoonlijk touch geven met ook nog eens hele slimme oplossingen voor bijvoorbeeld het opbergen van boeken, foto’s en tijdschriften, dan kan vanaf nu met de Dock Four stylepads. 

DockFour Kantoor - © Woonblog StijlvolStyling.com

Maak je wand persoonlijk

De Stylepads van Dock Four geven iedere ruimte in huis een eigen karakter en vertellen jouw verhaal.
Dock Four wil het voor iedereen mogelijk maken om een wand te creëren die voelt als een jas die precies aansluit bij wie je bent en wat je nodig hebt. De panelen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, dessins en on trend materialen. Ben je een stoer type? Kies dan voor panelen van hout, beton, jeans of metaal. Wil je toch liever je zachte kant benadrukken? Speel dan met stof en velours. Om het geheel af te maken kan je ook nog een eigen foto verwerken in de wand.

DockFour Keuken - © Woonblog StijlvolStyling.com

Plug & Play

Dock Four zorgt niet alleen voor het decoratieve aspect, maar komt ook met praktische oplossingen. Denk aan handige toevoegingen als: tijdschriftzakken, whiteboard panelen, boekenplanken, magneetborden, sleutelhaken, spiegels, klokwijzers en zelfs USB-poorten behoren tot de mogelijkheden. Makkelijk te monteren, waardoor je in een handomdraai een persoonlijke wand creëert en net zo makkelijk weer verandert. De Stylepads kunnen altijd verwisseld worden, zonder ingewikkelde manoeuvres uit te halen.

“Door het persoonlijke karakter en de eindeloze mogelijkheden is er voor en door iedereen een unieke wand samen te stellen die aansluit bij zijn of haar behoeften.”

Co-created by you

Ben je een designliefhebber met een uit de hand gelopen verzameling woontijdschriften? Of een creatief type met een bijzonder talent voor het kwijtraken van sleutels? Zo heeft iedereen wel zijn gewoonten en behoeftes. Stel daarom zelf online je wand samen en haal het maximale uit je muur. Op de website van Dock Four vind je een ruim aanbod aan inspiratie voor jouw persoonlijke ontwerp. De Stylepads zijn online te bestellen en verkrijgbaar bij de betere interieur speciaalzaak. Ze worden in Nederland volgens jouw ontwerp gemaakt. Ècht maatwerk dus!

DockFour eetkamer - © Woonblog StijlvolStyling.com
Prijs indicatie:
Dock Four Stylepads zijn verkrijgbaar vanaf € 49,-. Het bevestigingssysteem kost, eenmalig, € 19,- per Stylepad.

Zelf maakten ik met de Dock Four Configurator ook een ontwerp voor een stylepads wand in de slaapkamer,
het was erg makkelijk, ruime keuze om jouw wand te personaliseren en nog leuk om te doen ook:


DockFour ontwerp voor slaapkamer - © Woonblog StijlvolStyling.com

Meer informatie is te vinden op: dockfour.com

Handtekening Susanne

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com