Menu
Binnenkijken | Het vtwonen huis 2018 - vt wonen&design beurs - SBZ Interieur Design © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl

Manden zijn hip! Deze trend komt vooral voort uit het de natuurlijk wonen trends van dit moment. Vooral manden van zeegras mogen er wezen. Manden zijn niet alleen reuze handig om spullen in op te bergen zodat ze niet direct in het zicht zijn, manden zijn ook nog eens erg decoratief en geven een natuurlijke look & feel aan jouw interieur. 

Mand zeegras te koop bij Ikea - Beeld: Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com

Manden, eindeloos combineren. 

Gebruik een mand ook eens op een andere manier zoals maak er zelf een lamp van of zet een mooie plant in grote mand op de vloer. Tevens zijn ze ook erg functioneel in de badkamer om bijvoorbeeld handdoeken in rolletjes (recht op) in te zetten, of alle wasmiddelen boven op de wasmachine weg te werken op een stijlvolle manier.

Heel erg leuk e n makkelijk zijn deze bovenstaande zeegras manden van Ikea, thuis gebruiken wij deze als speelgoed mand voor onze dochter maar hij staat natuurlijk ook heel leuk bijv. naast de bank met een stapel tijdschriften of een leuk plaid erin. Ze verkopen nog meer maten en soorten van deze serie.

Hoe je styling met manden nog meer kunt toepassen in jouw interieur? Onderstaand wat mooie inspiratie.

Mand als wijnrek, mand van Ikea - Beeld: Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com

Binnenkijken | Het vtwonen huis - Woonblog StijlvolStyling.com by SBZ Interieur Design
Interieur | Styling met manden - #woonblog Stijlvol Styling www.stijlvolstyling.com
Slaapkamertrends 2021 - Duurzaam Yumeko - Stijlvol Styling Woonblog by SBZ Interieur Design
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com