Menu

Interieur | Super snelle styling tips voor de woonkamer.
Het voorjaar is in aantocht en hierdoor begint het bij veel interieur liefhebbers te kriebelen om een voorjaarsschoonmaak te houden en het interieur een mini make-over te geven. In deze blog daarom super snelle styling tips voor je woonkamer die jouw interieur binnen no-time een andere aanblik geven.

interieur hotel chique stijl - sbz interieur design

Kussentje, kussentje op de bank…

Om te beginnen kun je jouw bank een frisse aanblik geven door nieuwe sierkussens te gebruiken, wissel hierbij af in structuur en soorten textiel. Zo krijg je meer diepte in jouw interieur. Ga voor een speels look met verschillende vrolijke kleuren, of hou het juist in de basis ton-sur-ton en voeg er 1 afwijkend accent aan toe middels een sierkussen met een mooie print.

Binnenkijken | Bij blogger & interieur stylist Susanne - Woonblog Stijlvol Styling.com | Styling door sbzinterieurdesign.nl

Bijzettafels

Verschillende kleine bijzettafels gebruiken in plaats van 1 massieve grote salontafel schept alleen al optisch meer ruimte. Het is staat ook nog eens erg leuk en je kunt ze makkelijk bij de bank zetten tijdens een gezellig avondje bankhangen.

 

Groen in huis met planten

Heb je een lege hoek in de kamer en weet je maar niet wat je hiermee aan moet, zet een grote plant in een een mooi pot neer. Je zal zien dat het effect van groen gebruik als planten je meteen een meer behaaglijk gevoel geeft.

Het effect van kleur

Tot slot een nieuwe kleur op de muur doet wonderen voor jouw interieur, vind je het erg lastig te bepalen welke kleur er bij jouw huidige interieur past of überhaupt bij jouw past. Dan is het raadzaam om een interieur stylist om hulp te vragen. Ga je zelf op zoek naar een nieuwe kleur? Bekijk dan in ieder geval de kleurstaal altijd bij goed daglicht en het liefst bij de wand die je van plan bent om te gaan schilderen.

Video credits: voorjaarsschoonmaak campagne MamaNL in samenwerking met SBZ Interieur Design (StijlvolStyling.com).

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com