Menu
Interieur inspiratie / Keuken / Stijlvol Styling TV / Woontrends

Interieur | Susanne’s super snelle keuken styling tips

In deze blog geef ik jou een aantal hele gemakkelijk en snelle make-over styling tips voor de keuken.

Interieur | Jouw keuken praktisch en stijlvol inrichten - Woonblog StijlvolStyling.com

Keuken styling tip 1:
Saaie keukens kun je prima stylen met kwalitatief mooie houten pizza-planken en broodplanken.
Deze zijn zowel praktisch als decoratief! Door het natuurlijke materiaal gebruik breng je meteen meer sfeer en warmte in de  keuken. Om deze keuken styling goed te laten slagen gebruik je bij voorkeur snijplanken van verschillende formaten voor een speels effect. Laat ze een beetje overlappen en zet ze rechtop tegen de wand op jouw aanrechtblad zodat je ze zo voor het grijpen hebt.

Keuken styling tip 2:
Ook wandplankjes met fris groene plantjes als keukenkruiden in een mooie bloempot geven al snel je keuken een hippe en verzorgde aanblik.

Keuken styling tip 3:
Wil je grootser aanpakken maar niet gelijk een compleet nieuwe keuken? Vervang dan eens indien mogelijk eens de handgrepen voor nieuwe. Je zal zien dat dit je keuken een hele andere aanblik geeft.

Keuken styling tip 4:
De keuken achterwand overschilderen of betegelen geeft je keuken al snel een hele nieuwe look.

Keuken styling tip 5:
De kleur groen geeft je keuken een bijzonder frisse uitstraling en combineert zowel mooi met witte als houten keukens. De kleuren die jouw hongergevoel stimuleren van zijn overigens geel en rood, wat ze zeker geschikt maakt als kleuraccent in de keuken.

Keuken styling tip 6:
Praktisch kan ook mooi zijn, kies voor mooie flessen olijfolie, mooi keukengerei als pollepels en een peper/ zout molen en last-but-not-least een servies waar je graag naar wilt kijken. Hang boven een aanrecht eens een mooie wandplak op en style deze al met zowel praktische als mooie woonaccessoires.

Video: met dank aan mamanl

Meer video’s zien? Volg Stijlvol Styling tv op You-Tube:

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com