Menu
Interieur inspiratie / Review / Samenwerking / SBZ Interieur Design / Shop the look / Slaapkamer

Interieur | Tijd voor jezelf met Koeka Home

© Woonblog - StijlvolStyling.com | Ontwerp & styling SBZ Interieur Design | Koeka Home Slaapkamer Styling #KoekaHome #interiieur #woonblog


Interieur
| Tijd voor jezelf met Koeka Home (review).
Voor diegene die het niet wisten, naast bedenker van en blogger op StijlvolStyling.com, ben ik in het dagelijks leven moeder van een dochter(2013) en ook nog eens zelfstandig ondernemer als interieurontwerper en stylist. Á fijn als je dit allemaal zo leest kun jij je wellicht voorstellen dat ik een druk bestaan leef, met naast de zorg voor mijn gezin ook nog eens zo’n 60 werkuren verdeeld over de week. Gelukkig heb ik een lieve man getroffen die mij naast zijn eigen baan ondersteund waar nodig. Ik kan dit goed combineren omdat ik thuis zorg voor mijn gezin en ook nog eens een groot deel van mijn tijd vanuit huis kan ondernemen. Echter, net als ieder ander heb ik zo nu en dan echt even een ‘me-time’ moment nodig. Ik vind het dan heerlijk om mij even terug te trekken in onze onlangs geheel vernieuwde slaapkamer. Zo’n relax moment bestaat vaak uit loungen op ons bed met heerlijke kussens en plaiden, mijn laptop, goed boek of een woonmagazine en niet te vergeten een warme kop thee.

In bed met Koeka Home

Sinds kort geniet ik thuis van zo’n moment voor mijzelf met Valencia kussens, een heerlijke Belize deken en een prachtig Vermont plaid van Koeka Home. Voor diegene die Koeka Home nog niet kennen. Koeka Home is de productlijn van Koeka welke vooral bekend is van de prachtige baby- en kinder textiellijn. Tegenwoordig kun je in dezelfde stijl en van dezelfde prachtige kwaliteit ook de rest van je huis verfraaien. De Koeka Home lijn bestaat o.a. uit hoogwaardig bedtextiel, plaids, kussens en badtextiel.

Eerder schreef ik al eens een blog over de nieuwe Koeka Home collectie waarin je meer informatie vindt.

De Koeka producten gebruik ik heel graag bij projecten voor baby- en kinderkamer inrichting/ styling. Maar nu ik zelf kan genieten van de Koeka Home producten bij ons thuis zal ik ook vast en zeker deze Home collectie vaker gaan aanraden. De kwaliteit is immers prachtig en uit ervaring weet ik dat de stof ook na het wassen erg mooi blijft.
De producten die ik uit de Koeka Home lijn gebruik voor de styling van ons bed en om nog ultiemer te kunnen genieten van een ‘me-time’ moment vind je op de onderstaande foto’s.

Mijn relax moment met Koeka Home in beeld:

© Woonblog - StijlvolStyling.com | Ontwerp & styling SBZ Interieur Design | Koeka Home Slaapkamer Styling #KoekaHome #interieur #woonblog

Shop the look: Gebreide Belize éénpersoonsdeken in de kleur ‘soft mint’ (heb ik gebruikt als sprei). Plaid Vermont in de kleur ’taupe/off white’. Dit Vermont plaid heeft trouwens echt een heerlijke ’teddy’ stof! Twee gebreide kussens namelijk kussenhoes Valencia 60×40 in de beige kleur ‘stone’ en kussenhoes Valencia 50x 50 in de groen-blauwe kleur ‘sapphire’. Naast deze zijn er ook nog andere mooie kleuren bij Koeka verkrijgbaar. 

© Woonblog - StijlvolStyling.com | Ontwerp & styling SBZ Interieur Design | Koeka Home Slaapkamer Styling #KoekaHome #interieur #woonblog

© Woonblog - StijlvolStyling.com | Ontwerp & styling SBZ Interieur Design | Koeka Home Slaapkamer Styling #KoekaHome #interieur #woonblog

© Woonblog - StijlvolStyling.com | Ontwerp & styling SBZ Interieur Design | Koeka Home Slaapkamer Styling #KoekaHome #interieur #woonblog

©Woonblog-StijlvolStying.com-SBZ-Interieur-Design-Slaapkamer-styling-project25

© Woonblog - StijlvolStyling.com | Ontwerp & styling SBZ Interieur Design | Koeka Home Slaapkamer Styling #KoekaHome #interieur #woonblog
En… hoe ziet jouw ideale ‘me-time’ moment eruit?

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Koeka Home.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com