Menu
Badkamer / Interieur inspiratie / Samenwerking

Interieur | Transformeer jouw badkamer: tips voor een stijlvolle upgrade

Tips voor het inrichten van de badkamer en toiletruimte

Is je badkamer verouderd en merk je dat je er niet meer zo van kunt genieten als voorheen? Dan is het aan te raden je badkamer een stijlvolle upgrade te geven. Je badkamer is tenslotte een van de belangrijkste ruimtes in huis. Zo ontspan je er na een lange dag werken en word je er wakker om fris aan je dag te beginnen. Gelukkig zijn er eenvoudige en snelle manieren om je badkamer een stijlvolle upgrade te geven. Lees snel verder voor de beste tips! 

Vervang je radiator door infraroodverwarming 

Heb je nog een ouderwetse radiator in de badkamer? Vervang deze dan door een infrarood verwarming. Dit is een verwarming die niet de hele ruimte verwarmt, maar alleen objecten of mensen die erbij in de buurt staan. Hierdoor voorkom je dat de verwarming onnodig lang aan staat en bespaar je kosten op je energierekening of gasrekening. Daarnaast ziet het er ook nog eens ontzettend stijlvol uit.

Kies voor een nieuwe douchegoot en transformeer je inloopdouche 

Heb je een ouderwets doucheputje in je moderne inloopdouche? Een nieuwe douchegoot maakt een groot verschil in de functionaliteit en stijl van je inloopdouche. In tegenstelling tot een oud doucheputje, kan een moderne douchegoot met muurflens de afvoer van water verbeteren en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling geven aan je badkamer. Overweeg daarom een nieuwe douchegoot bij het renoveren van je badkamer of voor een eenvoudige upgrade van je inloopdouche.

Tips voor het inrichten van de badkamer en toiletruimte

Ga voor nieuwe badkamermeubels voor meer opbergruimte

Nieuwe badkamermeubels hebben een grote invloed op de uitstraling van je badkamer. Een kolomkast en een badmeubel van Tegeldepot zijn uitstekende opties die niet alleen voldoende opbergruimte bieden, maar ook bijdragen aan de stijl van je badkamer. 

Bij het kiezen van nieuwe badkamermeubels is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte en de gewenste stijl van de badkamer. Wie een kleine badkamer heeft of een luxe uitstraling wil creëren, kan het beste kiezen voor zwevende badkamermeubels. Hierdoor blijft de vloer vrij en lijkt de badkamer optisch groter.

Een combinatie van verschillende soorten badkamermeubels kan zorgen voor een evenwichtig en functioneel interieur, terwijl voldoende opbergruimte zorgt voor een opgeruimde en rustige sfeer in de badkamer.

Nieuwe en stijlvolle kranen voor een opgefriste badkamer

Kranen laten na verloop van tijd vaak kalkaanslag en vlekken zien. Het vervangen van oude kranen door nieuwe, stijlvolle kranen is dan ook een snelle en eenvoudige manier zijn om je badkamer een mooie upgrade te geven. 

Er zijn verschillende materialen en kleuren beschikbaar voor kranen, waaronder zwart, goud en gunmetal. Kies een stijl die past bij de rest van je badkamer interieur en voeg een vleugje elegantie en verfijning toe aan je badkamer met nieuwe kranen.

Blog in samenwerking met Tegeldepot
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com