Menu
Interieur inspiratie / Shop the look / Verlichting / Woontrends / Woontrends 2017

Interieur | Verlichting trends voor 2017 (sneak preview)

Interieur | Verlichting-trends voor 2017 (sneak preview) - Woonblog StijlvolStyling.com

Interieur | Verlichting trends voor 2017 (sneak preview).
Het is ’s avonds vroeg donker. Veel mensen vinden het feit dat de dagen ‘kort’ zijn lastig doordat ze ’s morgens vertrekken in het donker en ’s avonds thuis komen in het donker. Echter niet getreurd, want het donker heeft ook zo zijn voordelen: de sfeervolle lampen mogen weer aan! Ik zet de mooiste trends voor 2017 op een sprankelend rijtje.

Interieur | Verlichting-trends voor 2017 (sneak preview) - Woonblog StijlvolStyling.com

Trend 1: Stralend peertje

Zoals je de laatste jaren hebt gemerkt, mag het peertje zeker weer in het zicht. Wel wordt hij steeds origineler in het middelpunt gezet. Dankzij innovatieve technieken, zoals lasersnijden, en de mooiste materialen zien we tegenwoordig de meest bijzondere ontwerpen.nr1.jpg

Trend 2: Let’s get concrete

Op zoek naar een statement in huis? Dan vallen deze lampen waarschijnlijk steengoed in de smaak. Beton is niet meer weg te denken uit het interieur en vandaag de dag zijn ook betonnen lampen steeds vaker in een creatief jasje gestoken.

nr2.jpg

       Lucide Rumico € 59,95                qoowl Crescent € 150       Donkey Products Concrete € 99,95

Interieur | Verlichting-trends voor 2017 (sneak preview) - Woonblog StijlvolStyling.com

Trend 3: Stijlvol messing

Zet jouw interieur in de schijnwerpers met deze messing lampen. Deze geelkoperen exemplaren zorgen voor een warme en stijlvolle uitstraling met een shiny touch. Vooral in een interieur met donkere kleuren is een messing accent een glansrijke toevoeging.

nr3.jpg

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com