Menu
Interieur inspiratie / Kleur- en interieur trends / Woontips / Woontrends

Interieur | Wandboxen aan de muur

Interieur | Wandboxen aan de muur
Scandinavisch interieur is helemaal hot bij jong en oud! Scandinavische styling met wandboxen is dan ook een veel gezien favoriet in de hedendaagse Nederlandse interieurs. De wandboxen (ook wel muurkastjes genoemd) zijn er in alle vormen, maten en kleuren!
Creëer een presentatie van jouw favoriete woonaccessoires aan de muur, een unieke boekenkast, een stilleven met foto’s in mooie lijstjes of juist een gezellige bonte retro verzameling. Hoe dan ook in dit artikel  inspiratie en shoptips voor deze speelse wandboxen voor aan jouw muur.

 Interieur | Wandboxen aan de muur
Deze gave wandkast kun je helemaal zelf samenstellen van wandboxen van het populaire merk Bloomingville. De woonaccessoires van Bloomingville zijn steeds vaker terug te vinden in Nederlandse interieurs en tuin. Waarom het verrassende en trendy assortiment spreekt zowel jong als oud aan omdat je net als bij deze kast echt je eigen stijl kunt creëren. Iets waar ik als creatieve ontwerpster en styliste ook altijd heel erg blij van wordt!
Naast bekende merken als Bloomingville heb ik de opbergboxen ook al gespot bij winkels als Xenos.
Wat zet je in de kastjes?
Combineer verschillende maten en vormen kastjes voor een speels effect.
Zelf leeg zijn de kastjes dan al leuk. Maar… het meest creatief is natuurlijk om de kastjes zelf te vullen met leuke woonaccessoires. Denk hierbij aan de trendy beeldjes, een kandelaar of waxinelicht houder, foto lijstjes met je leukste foto’s, vaasje(s). Maar je kunt ze ook uitstekend gebruiken als boekenkast/plank. De wandboxen zijn er in verschillende dieptes en vormen. Tevens zijn er ook wandboxen met een gekleurde binnenkant voor een extra speels effect. Wanneer ze een gekleurde binnenzijde hebben zie je ze vooral veel in mooie pastel tinten.
 
 
Interieur | Wandboxen aan de muur
Wandboxen in de vorm van een huisje tevens van Bloomingville
Interieur | Wandboxen aan de muur
Combinatie van wandboxen van Bloomingville.
Creëren je eigen wandkast of boekenkast. Of je nu veel of weinig ruimte heb door zelf creatief te zijn en met de wandboxen en je eigen kast uit te denken heb je altijd een originele, creatieve en passende oplossing.
 
Interieur | Wandboxen aan de muur
Interieur | Wandboxen aan de muur
Beelden (bron): Bloomingville en bol.com
 
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com