Menu
Interieur inspiratie / Samenwerking

Interieur | Wat zijn leuke cadeaus voor een housewarming?

Bij een verhuizing en de viering van een housewarming hoort natuurlijk een cadeau. Je kunt een bos bloemen of een reep chocolade meenemen, maar er zijn ook originelere ideeën. Goed nieuws: je kunt een héleboel leuke cadeaus geven bij een housewarming, omdat er altijd wel iets nieuws voor in de woning nodig is! Lees verder voor inspiratie.

Dekbedovertrek

Vaak geven we een housewarming cadeau om in de woonkamer te plaatsen. Maar er zijn uiteraard nog meer ruimtes in een nieuwe woning. Denk aan de slaapkamer! Een dekbedovertrek komt van pas, omdat er toch iedere avond weer moet worden geslapen. Naast dit praktische karakter is een dekbedovertrek ook perfect geschikt om sfeer aan een kamer te geven. Kies voor een opvallend dekbedovertrek, in een vrolijke kleur of met een bijzondere print bijvoorbeeld. En ga voor kwaliteit met een dekbedovertrek Bijenkorf, gemaakt van luxe materialen. Dat is pas bevorderlijk voor de slaap!

Plant met plantenpot

Heeft degene die gaat verhuizen groene vingers? Dan is het leuk om planten cadeau te doen. Een kamerplant is een gebruikelijke keuze, maar ook een plant voor in de tuin is een idee. Van een grote cactus tot een populaire Monstera, er is genoeg om uit te kiezen. Met alleen de plant ben je er trouwens nog niet: zoek er ook een fraaie plantenpot bij uit. Dit zorgt namelijk voor een totaalplaatje, waardoor de plant meteen een goed plekje kan krijgen in het nieuwe huis.

Pan

Er moet lekker gekookt kunnen worden in de nieuwe woning! Zeker als iemand voor het eerst uit huis gaat, of eerder een keuken heeft gedeeld, zijn keukenspullen meer dan welkom. Denk aan een goede pan, om verse maaltijden in te bereiden. Zorg altijd dat de pan past bij het fornuis in de woning. Zo zijn inductiepannen tegenwoordig veelvuldig in gebruik: grote kans dat je zo’n type pan nodig hebt. En welke bereiding staat centraal? Een hapjespan dient immers weer een heel ander doel dan een stoofpan – ook dat is iets om rekening mee te houden. Misschien heeft de ontvanger van het cadeau al eens laten vallen welke pan er nog mist. Anders kun je hier op subtiele wijze naar vragen.

Servies

Na het bereiden van het maaltje in een nieuwe pan, is het natuurlijk zaak om dit in stijl op te eten. Daarom is serviesgoed ook een ideaal cadeau, met name als je weet wat de stijl van de ontvanger precies inhoudt. Ga af op zijn of haar lievelingskleuren bijvoorbeeld. Je kunt denken aan een volledige serviesset of juist aan een onderdeel hiervan, zoals een paar mooie schaaltjes.

Gepersonaliseerd cadeau

Wil je het cadeau zo persoonlijk mogelijk maken? Dan kun je voor een gepersonaliseerd cadeau gaan, zoals een geprinte foto! Of denk aan een zelfontworpen mok, deurmat of poster. Om maar wat te noemen. Maak er iets stijlvols van, of juist iets grappigs – en het is natuurlijk al helemaal een kunst als je dat met elkaar kunt combineren. Eén ding is zeker: een gepersonaliseerd cadeau is heel uniek, wat de kans groot maakt dat het presentje in de smaak valt.

Inspiratie blog in samenwerking met de Bijenkorf.
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com

No Comments

    Reageer op deze blog