Menu
Interieur inspiratie / Samenwerking / Winter / Woonwinkelen

Interieur | Winters woonfeest met Leen Bakker

Interieur | Winters woonfeest met Leen Bakker (beeld Leen Bakker) - Woonblog StijlvolStyling.com

Beeld / collectie: Leen Bakker

Ben jij al helemaal klaar voor de feestdagen? Leen Bakker helpt ons daar dit jaar een beetje extra bij met een winterse feestcollectie en extra acties waarbij zelfs is gedacht aan de allerkleinste. Zorg voor een extra gezellig maar betaalbare woonsfeer met de leukste accessoires zoals sierkussens, plaids, manden, woondecoratie, spreien en dekbedsets. Niet alleen leuk voor jezelf maar ook zeker als wooncadeau. In deze blog i.s.m. Leen Bakkeer tips voor de belangrijkste en leukste woonitems voor een comfortabele feestdagen maand.  

Koken en aan de borrel

De visite op de bank en jij in de keuken voor het maken van de borrelhapjes. Allereerst in een opgeruimd huis beweeg en kook je fijner, dus zorg altijd voor voldoende opbergbakken om eventueel tijdelijk wat spullen weg te halen. Voor de borrel en ook voor avonden als Oud&Nieuw, kunnen statafels erg makkelijk zijn. Je bank geef je een comfortabele en gezellige look&feel met een paar nieuwe sierkussens en een leuk plaid. Zo zit en staat iedereen fijn.

Samen eten

Het kerstdiner, alleen het al woord geeft mensen veel stress. Zorg dat je op tijd dingen op orde heb en geniet zitplekken creëert voor de visite. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een uittrekbare eettafel en desnoods een paar extra eetkamerstoelen. Dit kun je zo duur maken als je zelf wilt. Van opklap stoelen tot luxe fauteuils, zeker als je vaker visite hebt is dat altijd handig.

Interieur | Winters woonfeest met Leen Bakker (beeld Leen Bakker) - Woonblog StijlvolStyling.com

Beeld / collectie: Leen Bakker

Logeren

Veel mensen hebben tijdens de feestdagen logees, het is dan is erg verstandig om op tijd te beginnen met het creëren van een gezellig (desnoods tijdelijke) logeerkamer. Met handige logeermatrassen en logeerbedden van Leen Bakker kun je alle logees kwijt. Een betaalbaar bijzettafeltje is niet alleen erg handig voor op de logeerkamer maar ook nog eens als extra tafeltje bij de borrel. Een slaapkamer geef je heel gemakkelijk een gezellige look&feel door het juiste dekbedovertrek. Voor kinderbedden is een onderschuifbed ideaal voor logees. Hou ook rekening met extra opbergruimte, altijd fijn voor jezelf maar ook zeker voor als je vaker logees hebt.

De tuin

Maak je tuin ook in de winter gezellig met vuurkorf en feestverlichting voor buiten. Zo betrek je jouw interieur en tuin meer bij elkaar en het staat ontzettend gezellig als je ’s avonds naar buiten kijkt.
Leuke tip: wel eens gedacht aan een winter barbecue tijdens de feestdagen?

Shoptip en Black Friday actie: Leen Bakker gaat stunten met acties in de week van en tijdens het Black Friday weekend! (24, 25 en 26 nov 2017). Daarnaast zijn er volop acties tijdens de winter maanden met in het speciaal de december feestmaand. Hou de LeenBakker.nl dus goed in de gaten voor de actuele acties en kortingen. Bekijk ook de Leen Bakker  online voor de reguliere acties.

Veel woonwinkel plezier!

Inspirerende en gesponsorde samenwerking met Leen Bakker

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com