Menu
Boeken / Groen wonen / Interieur inspiratie / Review / Samenwerking / Urban Jungle

Interieur | Wonen met planten – boek review

Interieur | Wonen met planten - boek review | Woonblog StijlvolStyling.com

Wat zijn we met zijn allen toch gek op de groene woontrends. En dat weten schrijvers ook! Want de nieuwe interieur boeken welke specifiek planten over planten gaan volgen elkaar in rap tempo op. Deze nieuwe boeken zitten zeker pareltjes tussen die ik maar wat graag toevoeg aan mijn woonboeken collectie. Zoals het boek ‘Wonen met planten‘ van Caro Langton en Rose Ray. Planten boeken zijn een super leuk cadeau voor de feestdagen of een verjaardag als iemand gek is van botanisch wonen. Het boek ‘wonen met planten’ gaat vooral over vetplanten, luchtplanten, cactussen en andere tropische bloemen en planten. Deze zijn momenteel razend populair en juist daarom is wat praktische informatie over verzorging en de styling wel zo makkelijk. Dit boek laat je vooral zien hoe je deze planten het beste kunt uitkiezen, verzorgen en hoe ze het beste passen in je interieur. Van de woonkamer tot in de badkamer, vrijwel alle woonruimtes komen voorbij.

Laat je met Wonen met planten nog meer betoveren op groen wonen gebied. Dankzij de eenvoudige projecten, stylingideeën en adviezen over de verzorging van planten, leer je hoe je deze sterke en mooie soorten vertroetelt en in topconditie houdt. Voor je het weet, ontferm ook jij je liefdevol over allerlei groen in huis.

Caro Langton en Rose Ray zijn designers geïnspireerd door de schoonheid van urban planten. Ze voorzien wereldwijd luxe concept stores van planten en design potten. Daarnaast maken ze arrangementen voor events en bruiloften. Ze wonen in Londen. – aldus uitgeverij Spectrum.

Shoptip: Wonen met planten is te koop bij Bol.com

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com