Menu
Badkamer / IKEA / Interieur inspiratie / Kleur- en interieur trends / Slaapkamer / Woontips / Woontrends

Interieur | Woontrend – het luxe hotelgevoel in eigen huis

Interieur | Woontrend 2013: het luxe 'hotelgevoel' in eigen huis - www.stijlvolstyling.com Woonblog

Groot luxe bed met veel kussens, ingebouwde tv in de wand, open haard, shutters en/of luxe gordijnstoffen, mooi linnengoed, luxe badkamer met sunshower en regendouche, muziek in de badkamer, zachte badhanddoeken, warme kleurtinten, kleine details, mooie sfeer verlichting. Oftewel het luxe hotelgevoel in eigen huis. De interieur trends van dit moment! 
Creëer dit hotelgevoel zelf en breng sfeer en rust in je interieur. Vooral de slaapkamer is favoriet als het om hotelgevoel thuis gaat. Een goed bed is een absolute must, een boxspring is erg populair. Maar je kunt ook zeker met een bed met ombouw dit luxe gevoel creëren, ook voor de mensen met een wat kleiner budget. Een doorgang vanuit de slaapkamer naar de badkamer oftewel de ‘badkamer en-suite’ geeft veel privacy en luxe, grenst de badkamer aan jouw slaapkamer via de hal en is de badkamer inpandig. Dan heb je bij een opening creëren in de muur van de slaapkamer naar de badkamer ook nog eens het voordeel van het daglicht en bader je letterlijk in licht voortaan. Luxe handdoeken en fijn beddengoed hoeft niet duur te zijn, Hema heeft bijvoorbeeld een uitstekende ‘hotel’ lijn als het om linnengoed gaat. Ook Zara home heeft mooie hotelgevoel accessoires.
Woontrend in de badkamer is toch echt wel de regendouche en zeker in combinatie met de sunshower die jou in 10 minuten een fijn kleurtje geeft maar ook nog eens het voordeel bied van aanmaak van vitamine D, wat weer helpt tegen bijvoorbeeld winterdepressie.

Warme kleurtinten vind ik zelf echt een must voor het ultieme hotelgevoel, hiermee bedoel ik bijvoorbeeld warme wit, bruin en grijs tinten. Ook de beton-look, robuust hout en rijke stoffen zijn schitterende materialen die een warme uitstraling kunnen geven aan jouw luxe hotelgevoel thuis. Qua accessoires zijn bijvoorbeeld de badkamerlijn van Riverdale ‘day collection’ echt perfect maar ook Rituals badkamerlijn zal zeker niet misstaan. Heerlijke producten en ook nog eens fraai om te zien.

 Interieur | Woontrend 2013: het luxe 'hotelgevoel' in eigen huis - www.stijlvolstyling.com Woonblog
 Interieur | Woontrend 2013: het luxe 'hotelgevoel' in eigen huis - www.stijlvolstyling.com Woonblog   Interieur | Woontrend 2013: het luxe 'hotelgevoel' in eigen huis - www.stijlvolstyling.com Woonblog
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com