Menu
Interieur inspiratie / Keuken / Samenwerking / Shop the look

Keuken inspiratie | Bo Touch Bin; een nieuwe kijk op afval.

Keuken inspiratie | Bo Touch Bin; een nieuwe kijk op afval © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl

Een afvalemmer die je niet langer hoeft te verstoppen, dat zou fijn zijn toch? De Brabantia Bo Touch Bin is een afvalemmer die gezien mag worden. Bijna een eeuw vakmanschap, passie voor design en hart voor de planeet komen samen in Bo. Met vier elegante pootjes en verschillende verkrijgbare kleuren is Bo apart, mooi en praktisch. En met 1, 2 of 3 verschillende binnenemmers van 100% gerecycled materiaal is deze unieke afvalemmer ook ideaal voor afvalscheiding.

Keuken inspiratie | Bo Touch Bin; een nieuwe kijk op afval - beeld: Brabantia - blog: StijlvolStyling.comMaak afval mooi

Bo Touch Bin is het levende bewijs dat een afvalemmer een geweldig interieurstuk kan zijn. En dat praktisch ook mooi kan zijn. Topmodel Bo heeft de ideale hoogte, dankzij de pootjes met antislip doppen. Eronder schoonmaken is een eitje! Bo kan geweldig goed multitasken, dankzij 1, 2 of 3 uitneembare binnenemmers voor 3 soorten afval. De afvalemmer is ruimtebesparend, opent bij de lichtste aanraking en blijft open zolang je wilt. En natuurlijk is Bo verkrijgbaar in een serie prachtige tinten (van Daisy Yellow tot Matt Black), inclusief twee exclusieve mineral-kleuren. Het poederige Red en Gold maken deel uit van de Sense of Luxury collectie.

Romke Swinkels, Directeur Marketing en Innovatie: “Met het unieke ontwerp, de moderne kleuren en de duurzaamheid is onze revolutionaire Bo Touch Bin helemaal van nu. Bo is de toekomst van afvalmanagement.”

Keuken inspiratie | Bo Touch Bin; een nieuwe kijk op afval - beeld: Brabantia BO - blog: StijlvolStyling.com

Gemaakt om (van) te houden

Bo Touch Bin is ontstaan in Nederland en met liefde en zorg gemaakt in de Brabantia fabriek in België. Het is het product van haast een eeuw vakmanschap en de nieuwste technologie. En een levend bewijs van liefde voor de planeet; Bo is gemaakt van 40% hoge kwaliteit gerecycled materiaal en heeft een brons Cradle-to-Cradle® certificaat. Je krijgt op deze stevige afvalemmer 10 jaar garantie.

Shoptip:
Je shopt deze design afvalbak bij Fonq.nl

Keuken inspiratie | Bo Touch Bin; een nieuwe kijk op afval © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl

Designer bags

Bo vraagt niet veel, maar houdt wel van passende zakken. Brabantia’s PerfectFit afvalzakken passen precies en zijn bovendien erg handig in gebruik. Dankzij de trekbandsluiting kun je de zak verwijderen, sluiten en dragen. Je kunt het gemak zelf ontdekken, want je krijgt een gratis proefverpakking PerfectFit afvalzakken bij Bo.
Meer bestellen? Je vindt eenvoudig de juiste zak met de kleurcode in het deksel van je Bo.

Keuken inspiratie | Bo Touch Bin; een nieuwe kijk op afval - beeld: Brabantia BO - blog: StijlvolStyling.com

Beelden: © StijlvolStyling.com (hoofdbeeld) en Brabantia 
Blog in samenwerking met Brabantia 

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com