Menu
Babykamer & Kinderkamer inspiratie / Interieur inspiratie / Woontips / Woonwinkelen

Kids | Scandinavische babykamer en kinderkamer met Flexa

Kids | Scandinavische babykamer en kinderkamer met Flexa - Stijlvol Styling www.stijlvolstyling.com
Kids
| Scandinavische babykamer / kinderkamer met Flexa.
Flexa is een Deens merk dat al sinds 1972 bestaat. Zij creëren in Scandinavische stijl meubels en accessoires voor de babykamer en kinderkamer. De designmeubelen zijn zowel strak als eigentijds en hebben typisch Scandinavische stijl, welke momenteel erg populair is. Of je nu houdt van basic of kleurrijk, de meubels van Flexa zijn gemaakt van hoge kwaliteit grenenhout met allerlei kleuren. Variërend van blank hout, wit, geel, zeegroen, mint en roze. De meubellijn bestaat voornamelijk uit baby en kinderbedden die ‘meegroeien’ met je kindje maar ook commodes, kasten, krukjes, muur haakjes, planken en speelgoedkisten… zelfs voor de kinderspeelhoek zijn er stijlvolle en speelse meubels ontwikkeld. De kinderstoel is één van mijn favorieten, het is namelijk best lastig om een stijlvolle kinderstoel te vinden die past bij een hip en hedendaags interieur. De Flexa Play babykamer en kinderkamer collectie is absoluut de moeite waard, daarom een korte fotoreportage om dit merk in de spotlight te zetten. 

Wat is zo typerend voor de scandinavische badkamer en kinderkamers?
De kamers hebben vaak een hele rustige, ruime en lichte basis met een paar unieke items. Naast blank hout in combinatie met wie zie je veel zwart/wit en grijze accenten aangevuld met natuurlijke kleuren en materialen.

Shoptip! Flexa babykamer en kinderkamer collectie is o.a. verkrijgbaar bij Fonq.

Beelden/ bron: Flexa
Stijlvolle groet, Susanne - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com