Menu
Groen wonen / Lifestyle, liefde & wonen

Lifestyle | Vier Internationale Vrouwendag met bloemen

Cymbidium bloemstyling event © Woonblog StijlvolStyling.com

Wist je dat vrouwen 50% van de wereldbevolking vormen? Waarschijnlijk wel. Maar wist je ook dat ze maar 10% van het wereldinkomen verdienen en dat 66% van alle analfabeten vrouw is? Voor de strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit wordt jaarlijks op 8 maart Internationale Vrouwendag gevierd. Vrouwen over de hele wereld worden dan flink in het zonnetje gezet om ze te steunen. Verras haar daarom eens met een uitbundig boeket, want daar wordt ze vast heel blij van! En al helemaal met de juiste symboliek achter de bloemen. 

Cymbidium bloemstyling event © Woonblog StijlvolStyling.com

Bloemenfluisteraar

Bloemen kunnen weliswaar niet praten, maar spreken wel tot de verbeelding. Wie goed luistert, hoort wat ze zeggen: liefde, vrolijkheid, warmte, dankbaarheid. Bloemen doen wat met vrouwen. Door hun unieke vormen, bijzondere kleuren en prettige geuren hebben bloemen hun eigen taal. Geef je lelies cadeau? De vorm, de verscheidenheid aan kleuren en de zoete geur maken de lelie tot hét symbool van vrouwelijkheid. Tulpen zijn ook perfect voor Internationale Vrouwendag, want ze staan symbool voor ware liefde. En Freesia? Dat is een bloem die herinneringen creëert. De orchidee is de bloem van de zuivere vriendschap, kracht, liefde en schoonheid. Dit maakt deze bloem tot het perfecte cadeau voor zowel jouw geliefde als beste vriendin(nen). Kijk voor inspiratie en styling tips met en over bloemen ook eens in de categorie groen wonen.

Vóór 14.00 uur besteld vandaag nog bezorgd! Topbloemen.nl

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com