Over Susanne

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=v73JDXvx5Gg” el_width=”80″ align=”center”][vc_column_text]

“Live, work, create… leave sparkles wherever you go.”

Woonblog StijlvolStyling.com door Susanne van SBZ Interieur Design

Hi! Welkom op mijn woonblog Stijlvol Styling. Leuk dat je een kijkje komt nemen in de wereld van wonen, styling en lifestyle.

Even kennismaken… mijn naam is Susanne Zum Vörde – Bolkestein; oprichtster van, gezicht van en blogger op StijlvolStyling.com. Maar ook creatief ondernemer,  binnenhuisontwerper en interieur stylist.

Mijn woonblog is de bakermat van mijn bedrijf SBZ Interieur Design – Interieuradvies & Styling. Met Stijlvol Styling ben ik eind 2013 gestart als hobby om meer kennis op te doen over interieur(trends), tuinieren & styling. Mijn passie voor wonen werkt voor mij verslavend. Van jongs af aan was ik altijd al bezig met het veranderen van mijn kamer, rommelen in de tuin van mijn ouders met planten en bloemen of het eigenhandig verschuiven van mijn moeders woonaccessoires zodat alles een mooi geheel vormden.

Ik vind in heel veel dingen inspiratie zoals het buitenleven (reizen en in de natuur). Maar ook in muziek en het dagelijks leven als creatief ondernemer en moeder.[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”39066,41921,41613,41182″ img_size=”” onclick=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hoe ik werk (FAQ):

Interieuradvies, interieurontwerp en interieur styling - SBZ Interieur Design (www.sbzinterieurdesign.nl)Wanneer ik een ruimte binnen stap kost het mij nauwelijks moeite om 10 nieuwe ideeën te verzinnen wat mooier, anders of beter zou kunnen. Mijn oprechte interesse in andere mensen en wat het beste bij ze past maakt dit nog leuker en ook zeker uitdagender om het beste uit mezelf te halen voor een klant.
Een groot voorrecht want begin 2014 resulteerde dit in de start van mijn eigen creatieve studio voor interieuradvies, ontwerp- & styling genaamd; SBZ Interieur Design. Tijdens mijn werk geef ik kleur- en interieuradvies bij mensen thuis, maak ik interieur-plannen en interieurontwerpen en doe vaak ook de complete inrichting en styling van een ruimte. Ook event styling of styling van speciale gelegenheden is iets wat ik heel erg leuk vind om te doen.
Stijlvol, persoonlijk en creatief zijn hierbij is altijd mijn 3 uitgangspositie’s waar ik naar streef. Daarnaast sta ik in het bijzonder bekend om mijn ‘out of the box’ ontwerpen en liefde voor ‘groen wonen’ met mooie planten en bloemen. Urban jungle wordt dit ook wel genoemd; ik ben hier gek op omdat hedendaags en natuurlijk wonen zo mooi kan zijn (en nog eens gezond ook!).

“Anderen kunnen inspireren en helpen een persoonlijk interieur te creëren dat echt bij iemand past, dat is waar ik het voor doe en waar ik gelukkig van wordt. Dit is dan ook de reden dat ik met heel veel plezier blog over mijn passie en werk als interieurontwerper & stylist”.

Stijlvol Styling is inmiddels onderdeel van mijn bedrijf en werk geworden. Dit maakt het bloggen er niet minder leuk op, in tegendeel zelfs! Stijlvol Styling bleek een stuk populairder dan ik mij ooit had kunnen bedenken. In drie jaar tijd lezen inmiddels al meer dan 70.000 lezers per maand mijn woonblog’s en verscheen ik al verschillende keren in de online en offline media met interviews over mijn blog, visie en werk. Dat ik mensen kan en mag inspireren met mijn eigen stijl en passie voor wonen is het mooiste compliment wat ik ooit gekregen heb.[/vc_column_text][vc_column_text]

Wie ik nog meer ben in het dagelijks leven?

Creatief ondernemer sinds 2013, 31 jaar oud, woonachtig in randstad Amsterdam,  getrouwd met electrotechnisch adviseur Bert en trotse mama van een ‘ondernemende’ lieve kleuter dochter. Verslaafd aan muziek luisteren. Gek op de natuur, fotografie, autovakanties, wandelen, gezelligheid met familie en vrienden, uit eten gaan en natuurlijk woon-winkelen!

Dankwoord
Lieve lezers en lezeressen dankjewel voor het volgen van mijn woonblog! Ik wens je veel inspiratie toe en hoop je nog vaak hier op StijlvolStyling.com te mogen verwelkomen! Heb je vragen, opmerkingen of wil je dat ik eens bij jou thuis langs kom voor een interieuradvies, laat het mij weten.
Je kunt Stijlvol Styling & SBZ Interieur Design ook volgen via diverse social media.[/vc_column_text][vc_column_text]Nice to know:

Stijlvol Mama blog

Naast Stijlvol Styling Woonblog heb ik ook mijn eigen ‘mama blog’ voor ondernemende moeders; Stijlvol Mama blog. Hier vind je inspiratie op gebied van carrière en ondernemen, reizen, lifestyle, fashion en trends.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]