Menu

Over Susanne

“Live, work, create… leave sparkles wherever you go.”

Interieur styling en fotografie door Susanne van SBZ Interieur Design © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nlWelkom op mijn lifestyle – en woonblog StijlvolStyling.com Leuk dat je een kijkje komt nemen in de wereld van wonen, styling en lifestyle.

Mijn naam is Susanne Zum Vörde – Bolkestein; oprichtster van en blogger achter Stijlvol Styling. Maar ook fulltime creatief ondernemer, binnenhuisontwerper en interieur stylist van SBZ Interieur DesignInterieurontwerp & advies, project begeleiding & styling.

Meer over mij en het ontstaan van mijn bedrijf, ga naar: About Susanne

Dankwoord

Lieve lezers en lezeressen dankjewel voor het volgen van mijn blog! Ik wens je veel inspiratie toe en hoop je nog vaak hier op StijlvolStyling.nl te mogen verwelkomen! Heb je vragen, opmerkingen of wil je dat ik eens bij jou thuis langs kom voor een interieuradvies, laat het mij weten. 

Je kunt Stijlvol Styling & SBZ Interieur Design ook volgen via diverse social media, je blijft dan op de hoogte van het laatste woonnieuws, de nieuwste blogs en een kijkje achter de schermen geef ik je vooral graag via mijn Instagram account (@stijlvolstyling).