StijlvolStyling.com | Woonblog vol interieur inspiratie, trends & tuin tips Wat fijn dat je er bent! Pak een kop koffie of thee of misschien wel een goed glas wijn. Leun lekker achterover en geniet van alle nieuwe vers van de pers lifestyle- en wooninspiratie blogs die ik deze week voor heb gepubliceerd om je te helpen en inspireren gelukkiger te worden in en met jouw woonomgeving. Geniet van je dag! Stijlvolle groet, Susanne StijlvolStyling.com // SBZ Interieur Design [mc4wp_form id="5389"]

Privacybeleid

AVG Privacyverklaring

Wie zijn we

Ons website-adres is: https://www.stijlvolstyling.com onderdeel van https://www.sbzinterieurdesign.nl.

Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we het verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen upload met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Voor contactformulieren maken wij gebruik van de ContactForm plugin. Indien je het contactformulier niet wenst in te vullen kun je ook een email sturen zonder deze gegevens naar het vermelde mailadres op onze contactpagina.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaart. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

AVG

AVG opgesteld door:
SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling te Uithoorn (NL)
In bezit van KVK nummer 60107146.
SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling is verantwoordelijk voor de verwerking van
persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.sbzinterieurdesign.nl / https://www.stijlvolstyling.com
SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling
info@sbzinterieurdesign.nl
info@stijlvolstyling.com
Susanne Zum Vörde Sive Vörding – Bolkestein is de Functionaris Gegevensbescherming van SBZ Interieur
Design / Stijlvol Styling. Zij is te bereiken via info@sbzinterieurdesign.nl / info@stijlvolstyling.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze
diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken welke voornamelijk aan jou
opvragen als intake en benodigde informatie voor het uitvoeren van onze diensten en de betaling hiervan.
Tracking informatie is bestemd voor het beheren van onze website en onze eigen marketingdoeleinden:
• Voor- en achternaam
• Geslacht (als in: dhr./ mw./ fam. etc.)
• Leeftijdscategorie
• Adresgegevens
• Telefoonnummer
• E-mailadres
• Bankrekeningnummer (bij bankoverschrijving te zien op onze betaalrekening)
• Beeldmateriaal gemaakt door ons op het kantoor en/of woonadres van onze klanten tijdens de
uitvoering van ons werk.
• Beeldmateriaal gemaakt door ons op het en/of woonadres van onze klant ter aantoning van het door
ons gerealiseerde eindresultaat bij interieuradvies, interieurontwerp interieur styling en projecten.
• Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te
maken, in correspondentie en via telefonisch contact.
• Mogelijke geschatte locatiegegevens op basis van jouw IP-adres bij tracking
• Gegevens over jouw activiteiten op onze website bij tracking
• Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf
onderdeel is van een advertentienetwerk) bij tracking
• Internetbrowser en apparaat type bij tracking

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger
zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of
een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van
hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke
toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben
verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@sbzinterieurdesign.nl, dan
verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
• Het opstellen van een offerte, contract/ opdrachtbevestiging
• Intake en gespreksinformatie om een goed beeld te krijgen van jouw situatie, wensen en behoeftes
• Onderlinge communicatie
• Het afhandelen van jouw betaling
• Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclame
• Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
• Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
• Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
• Om goederen en diensten bij je af te (laten) leveren
• Om goeden en diensen namens jou te bestellen
• Toezenden van pakketen en/ of post
• SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te
verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
• SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling volgt jouw surfgedrag over verschillende websites zoals
zoekmachines en social media waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
• SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht
zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
• SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht
zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze bedrijfsadministratie.
• SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling verwerkt ook persoonsgegevens welke benodigd is voor bedrijfs
jaaroverzichten, administratieve doeleinden en verzekeringstechnische zaken.
• SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling verwerkt ook het beeldmateriaal welke wij maken in woningen/
bedrijven tijdens uitvoerig van ons werk bijvoorbeeld het voor- tijdens- en eindresultaat) Deze beelden
kunnen worden gebruikt voor onze maken van interieurontwerpen, ter ondersteuning van woonwinkel
sessies namens jou. Maar ook gebruiken wij deze beelden op onze websites, social media en voor onze
eigen marketing doeleinden. Het betreft alleen beeldmateriaal van de woning, bedrijfspand, ruimtes en/of
producten, niet van personen mits anders overeengekomen. Beelden van personen zoals familiefoto’s
worden onherkenbaar gemaakt. Exacte persoonsgegevens en adresgegevens van waar de
desbetreffende woning of het pand zich bevindt worden ter bescherming van jouw privacy nooit vermeld
tenzij anders met jou als klant overeengekomen (bijvoorbeeld als dit juist voor jou wenselijk is voor jouw
eigen marketing doeleinden). Voor meer informatie over het maken van beelden en ons eigen
beeldgebruik verwijzen wij jou graag naar onze algemene voorwaarden/ leveringsvoorwaarden op:

Algemene voorwaarden | Leveringsvoorwaarden

Geautomatiseerde besluitvorming

SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over
zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden
genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een
medewerker van SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling) tussen zit. SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling
gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

Antagonist B.V.
Neptunusstraat 27B
7521 WC Enschede
Doel: webhosting website’s en emailadressen

Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043 VS
Doel: Google Sketchup en LayOut tekenprogramma tbv interieurontwerp.
Gmail email programma en email adres. Tracking middels cookies op gebied van gebruik website en
aanverwante websites en het daarbij verwerken van persoonsgegevens zoals aantal website bezoeken,
interesse en demografische gegevens via Google Analytics. Google tag manager tbv marketing doeleinden
en webmaster tools tbv inzage prestatie website en sitemaps.

KNAB
Capellalaan 25
2132 JK Hoofddorp
Doel: zakelijke bank, financieel en administratief beheer

Apple Distribution International
Gebruik email programma Apple mail en Numbers/ Pages tekst editor waarin offertes en administratie zal
worden verwerkt. Foto’s voor opslag en fotobewerking. Mac / Apple software.
Ons bedrijf maakt gebruik van Apple iCloud voor opslaan documenten en foto materiaal.
ContactForm plug-in
Speciale online plug-in welke als formulier verschijnt op de website en ervoor zorgt dat de door jou
ingevulde persoonsgegevens bij ons terecht komen per email. Deze gegevens gebruiken wij als intake
informatie voor onze diensten, contact opnemen met jou en als basis voor het maken van offertes, contact
opnemen en versturen van informatie. De informatie komt per email bij ons binnen en wordt verwerkt in
jouw document (project map) indien van toepassing.

Adobe Systems Incorporated
345 Park Avenue San Jose, CA 95110-2704
Doel: Voor PDF files, opmaak van ontwerpen en moodboards, verzenden van formulieren en rapporten in
PDF variant, PDF bewerken. Creative Cloud. Audio en video bewerking.

WordPress
Doel: Website beheer en webhosting
Onze nieuwsbrieven worden mogelijk verzonden vanuit twee systemen/ plus-ins:
MailChimp newsletter generator
MailPoet newsletter generator

Wij zijn aangesloten bij sociale media kanalen:
• Facebook
• Instagram
• Whats app
• Pinterest
• Twitter
• G+ (Google)
• Bloglovin
• You-Tube
• Vimeo
• Blogsociety
Bij het delen va blogs, berichten, beelden en/of pagina’s op onze website leg je direct contact met het
desbetreffende social media kanaal waarnaar een cookie zal worden geplaatst als tracking van het door jou
gedeelde bericht.

Voor het delen van berichten maken wij gebruik van de volgende website elementen:
– Novablog (template Stijlvol Styling)
– Ratio (template SBZ Interieur Design)
– Hercules (like buttons)
– Nelio content (delen van berichten op social media)
– AddToAny (delen van berichten op social media)

Affiliate webshop / shop widgets:
ShopSuite bv
Adres: Schiedamse Vest 154, 3011 BH Rotterdam

Affiliatie marketing:
Overige aangesloten affiliate partijen waar wij gebruik van maken voor het meten van website bezoek via
onze website aan derden en tracken via een cookie van eventuele aankopen op website van derden
waarover wij commissie verdienen doordat wij jou doorverwijzen naar de desbetreffende webwinkel:
Systemen van de bedrijven:
• TradeTracker
• Daisycon
• Preformance Horizon
• Affilinet
• Zanox
• Awin
• Affiliatte4you
• Wehkamp
• bol.com
• LinkPizza
Zie voor meer informatie over tracking voor affiliate marketing ook onze colofon/ disclaimer:

Colofon & Disclaimer

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de
doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. na deze periode bewaren wij jouw
persoonsgegevens alleen voor marketing doeleinden binnen ons bedrijf en voor service en garantie.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
Aangegeven looptijden betreffen de maximum duur, tenzij anders overeengekomen:
(Categorie) persoonsgegevens > 50 maanden > i.v.m. contact, projecten, garantie/ service zaken
Personalia en adresgegevens > 50 maanden > i.v.m. contact, projecten, garantie/ service zaken
Email en telefoonnummer > 50 maanden > i.v.m. contact, projecten, garantie/ service zaken
Bankrekeningnummer > 50 maanden > i.v.m. contact, projecten, garantie/ service zaken
Intake informatie > 50 maanden > i.v.m. contact, projecten, garantie/ service zaken
Online / app gesprekken > 50 maanden > i.v.m. contact, projecten, garantie/ service zaken

Voor gegevens m.b.t. analytische doeleinden geldt een bewaartijd van:
Maximaal 50 maanden in online systemen als Google > i.v.m. tracking en voor website technische en
marketing technische doeleinden. Gegevens die wij tracken zijn:
• Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te
maken, in correspondentie en telefonisch
• Locatiegegevens door tracken van locatie en IP adres, wij kunnen echter niet zien wie jij bent en waar
jouw exacte locatie zich bevindt, echter wij zien wel tot op de woonplaats nauwkeurig waar onze
bezoekers globaal vandaan komen
• Gegevens over jouw activiteiten op onze website
• Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf
onderdeel is van een advertentienetwerk en affiliate marketing aangesloten bedrijven, social media
welke gekoppeld is aan onze website) daarnaast zien wij jouw algemene interesse op het internet
zonder dat dit tot op de exacte persoon herleidbaar is.
• Internetbrowser en apparaat type (voor optimalisatie van onze website)

Delen van persoonsgegevens met derden

SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend
verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een
wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een
bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw
gegevens. SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is
een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je
computer, tablet of smartphone. SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling gebruikt cookies met een puur
technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw
voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten
werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden
zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.
Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je
toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.
Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer
opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser
verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-enwat-
doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de
sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het wettelijk recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het
recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen
de verwerking van jouw persoonsgegevens door SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling en heb je het recht
op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de
persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou
genoemde organisatie, te sturen. Wij hebben echter geen directe inzage in gegevens opgeslagen door
derden en kunnen deze ook niet voor jou verwijderen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of
verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen
naar info@sbzinterieurdesign.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je
identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable
zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN)
zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw
verzoek.

SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in
te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Privacybeleid – Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

SBZ Interieur Design / Stijlvol Styling neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt
passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en
ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn
of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via onze websites of via:
SBZ Interieur Design: info@sbzinterieurdesign.nl
Stijlvol Styling: info@stijlvolstyling.com