Menu
Balkon & Tuin inspiratie / Boeken / Buitenleven / Moestuin / Review / Tuinieren

Review | 52 projecten voor de stadstuinier

Review | 52 projecten voor de stadstuinier - Woonblog StijlvolStyling.com

Review | 52 projecten voor de stadstuinier.
Elke week een groen(er) leven met projecten voor in je tuin, balkon of dakterras! Heb jij groene vingers en wordt jij vast helemaal blij van moestuinieren, doe-het-zelf projecten en buitenleven dan wordt jij vast ook heel erg blij van dit doeboek.
52 projecten voor de stadstuinier is een handig doeboek voor mensen die meer willen halen uit hun stadstuin, balkon of dakterras. Auteur Bärbel Oftring is bioloog, schreef eerder al 16 andere natuurboeken over genieten van de natuur dicht bij huis. Met dit boek inspireert ze mij en vele anderen lezers met 52 creatieve projecten om bezig te zijn met een groener leven.

Review | 52 projecten voor de stadstuinier - Woonblog StijlvolStyling.com

Praktisch en informatief

Het boek is ontzettend praktisch ingedeeld. Alle projecten starten in week 1 van het het jaar, het boek volgt daarna de rest van het jaar, en daarmee de seizoenen met met suggesties, tips & trucs voor de stadstuinier. Zo lees je tips over geschikte vaste planten, bloembollen, kruiden en zaaigoed. Ook heel handig Bärbel beschrijft ook welke groenten goede buren zijn en welke niet.

Ik kan daar echt heel blij van worden dat steeds meer mensen ontdekken dat je ook maar weinig vierkante meters kun je tuinieren en balkonnieren. Stadstuinieren is helemaal hip en dit frisse boek met duidelijke beschrijvingen speelt daar handig op in. In het boek is bijzonder veel aandacht voor milieuvriendelijkheid en hergebruik van materialen. Iets wat ook helemaal van deze tijd is!

Al met al een heel toegankelijk boek voor de buitenleven liefhebber. Daarnaast is het boek ook nog eens bijzonder betaalbaar.
Je koopt het boek ’52 projecten voor de stadstuinier’ voor €16,99 o.a. bij Bol.com.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com