Menu
Groen wonen / Herfst / Interieur inspiratie / Kleur inspiratie / Winter / Wonen en seizoenen / Woontrends

Shop-the-look | 3 najaarstrends waar je het warm van krijgt

Interieur | 3 najaarstrends waar je het warm van krijgt © Woonblog StijlvolStyling.com 61

Laat je verleiden door de laatste trends: van botanical comfy tot luxury eclectic en color blocking. Deze prachtkleuren en fijne woonitems wil je direct in huis halen!

Botanical comfy

De botanische woontrend blijft en dit najaar voegen we daar een ‘comfy’ sfeertje aan toe door middel van warme kleuren, zachte materialen en shiny accenten. Durf te knallen met donkergroene verf en wees niet zuinig met planten. Combineer al dat groen met chique materialen, zoals zacht fluweel, gekleurd natuursteen en goudkleurige metalen. Door de juiste mix van materialen en structuren ontstaat een mooie harmonie.

Luxury eclectic

Bordeauxrood wint aan populairiteit in huis. Deze prachtkleur is elegant, gezellig en glamoureus tegelijk. Qua styling mag het iets gewaagder: prints, kleuren en texturen mixen kan prima. Een eclectisch interieur is helemaal van nu, je hoeft niet per se te kiezen voor één bepaalde stijl. Een Scandinavische designtafel en een industriële kooilamp gaan bijvoorbeeld prima samen.

Color blocking

Knallen met felle kleuren is weer toegestaan. Het goed doorvoeren van de color blocking trend vraagt om een beetje lef. Combineer opvallende kleuren om een gewaagd contrast te creëren. Vind jij dit iets te veel van het goede, maar houd je wel van vrolijkheid? Begin dan voorzichtig met kleine color blocks: felgekleurde kussens op de bank, eetkamerstoelen in verschillende kleuren of een bontgekleurd vloerkleed op de grond.

Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook alle woontrends voor 2018.

Hoofdbeeld: Stijlvol Styling
Overig beeld/ bron: FonQ.nl

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com