Menu
Interieur inspiratie / Lente / Shop the look / Slaapkamer / Woontips / Woontrends / Woonwinkelen / Zomer

Shop-the-look | Dé dekbedovertrek woontrends voor de lente en zomer

© Woonblog - StijlvolStyling.com | Ontwerp & styling SBZ Interieur Design | Koeka Home Slaapkamer Styling #KoekaHome #interiieur #woonblog

Wat er zo fijn is aan mooi beddengoed? Dat je de slaapkamer er in één klap een nieuwe look mee geeft, want zo’n groot oppervlakte als een dekbedovertrek wordt vaak onderschat als het om de uitstraling van jouw slaapkamer gaat. Om snel te zorgen voor dat fijne lentegevoel in je slaapkamer, in deze blog de nieuwste collecties en verzamelden wij voor jou i.s.m. FonQ.nl de vier mooiste dekbedovertrek-trends. Welke slaapkamer trend in jouw favoriet? 

Woontrend 1: weelderig & fleurig

Wie voorjaar zegt, zegt bloemen. Niet zo gek dus dat we deze veelvuldig terugzien in dekbedovertrekken. Vooral grote, weeldige bloemenprints geïnspireerd op oude kunstwerken maken een comeback. Hier word je toch vrolijk van?

Shop-the-look bij deze slaapkamer trend:

Beddinghouse Colorful Garden dekbedovertrek vanaf € 39,95
Essenza Fleur dekbedovertrek vanaf € 68,95

Woontrend 2: grafisch & subtiel

Grafische prints blijven on trend, maar worden steeds subtieler en minimalistischer. Denk aan prints met kleine plusjes, vrolijke spikkels en dunne lijnen. Perfect om rust in de slaapkamer te bewaren, zonder dat het saai wordt.

Shop-the-look bij deze slaapkamer trend:

Walra Odd Twins dekbedovertrek vanaf € 39,95
Damai Muna dekbedovertrek vanaf € 39,95

Woontrend 3: natuurlijk & botanisch

We vallen misschien in herhaling, maar de botanische trend is nog steeds een blijvertje. Ook in de slaapkamer. De nieuwste collecties zitten boordevol natural beauties met mooie plantenprints. Als dat geen rust in de slaapkamer brengt!

Shop-the-look bij deze slaapkamer trend:

Essenza Cyrah dekbedovertrek vanaf € 69,95
Marjolein Bastin Secale dekbedovertrek vanaf € 39,95

Woontrend 4: effen & nonchalant

Een effen dekbedovertrek blijft een all-time favorite. Vooral stonewashed katoen zien we veel terug en zorgt voor een nonchalante look in de slaapkamer. Liever toch nét iets extra’s? Ga dan voor effen beddengoed met kanten randjes, romantische rouches en speelse franjes.

Shop-the-look bij deze slaapkamer trend:

Vandyck Purity No. 79 dekbedovertrek vanaf € 139,95
Walra New Vintage dekbedovertrek vanaf € 44,95

 

Meer dekbedovertrekken bij de nieuwste slaapkamer trends kun je ook vinden in onze shop!

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com