Menu
Balkon & Tuin inspiratie / Buitenleven / Interieur inspiratie / Samenwerking / Shop the look / Verlichting

Shop-the-look | Guidelight – Romantisch, actief en super praktisch licht

Shop-the-look | Guidelight - Draagbare design lamp voor binnen en buiten // Lifestyle- & woonblog StijlvolStyling.com

Romantisch, actief en super praktisch licht, Susanne dat is mij nogal een koptekst boven deze zomerse shop-the-look blog. Eens in de zoveel tijd kom ik design woonproducten tegen waar ik gewoon dol enthousiast van kan worden en ik heb er weer één gevonden! Guidelight is mijn nieuwe beste vriend onder de verlichting. Hij gaat zowaar overal mee naar toe waar ik verwacht wel een beetje extra licht te kunnen gebruiken. Hoe dit zo kwam? Al een tijdje was ik om het allemaal nog wat gezellig te maken op zoek naar goede sfeer- en buitenverlichting welke ook nog eens handig in gebruik is en vooral waarbij je kunt lezen. De ene naar de andere foeilelijke camping lamp spotten ik online, totdat ik op de website van Flinders mijn oog liet vallen op wel een heel bijzonder exemplaar ‘Guidelight’. Al kijkend naar het ontwerp vroeg ik mij af; Is het een looplamp, een leeslamp of een romantische sfeerlicht? Hoe dan ook deze lamp is het Zwitsers zakmes onder de lampen! 

Weltevree Guidelight – Draagbaar en super zuinig

Met een simpele (dr)aai over z’n bol verandert de lamp van een dimbaar en subtiel sfeerlicht in een heldere werklamp of handzame zaklamp met felle lichtstraal. Ideaal om bij te lezen, voor gedimd licht tijdens een romantische avond en je kunt hem zowel binnen als buiten gebruiken.

De Guidelight is eigenlijk een mobiele (loop)lamp, maar dan een design variant op de bekende outdoor klassieker. Hij is draadloos en ongelofelijk energiezuinig. Je laad hem gemakkelijk op via een micro-USB. Hij kan je circa 10 uur bij de hoogste intensiteit van licht voorzien en zelfs tot 150 uur bij de laagste licht intensiteit. Ook handig, je neemt deze lamp makkelijk met je mee op pad door het handvat waaraan je hem tevens gemakkelijk kunt ophangen. Zelf gebruik ik de Guidlight momenteel ook als leeslamp voor binnen, bijvoorbeeld wanneer ik in een vrij donkere hoek van de kamer nog even een boek of tijdschrift wil lezen. Ideaal dus voor thuis, handig voor buiten en de perfecte metgezel voor op een avontuurlijke reis.
Conclusie: Hij gaat dit jaar dan ook zeker met mij mee naar het zonnige zuiden van Frankrijk.


Design lamp

De Guidelight is ontworpen door designer Floris Schoonderbeek voor Weltevree. Welke staan voor ontwerpen met in achtneming van een bewuster, socialer en rijker leven. Designs en producten die stimuleren om je omgeving het hele jaar door te verkennen en op een nieuwe manier naar producten te kijken.

Shop-the-look

Designer: Floris Schoonderbeek voor Weltevree
Prijs: €98,00 incl. oplaadkabel
Standen: zaklamp, werklamp en sfeerverlichting
Goed om te weten: hij is spatwaterdicht
Kleuren: verkrijgbaar in zacht groen en rood
Shoptip: o.a. verkrijgbaar bij flinders.nl

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Flinders.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com