Menu
Interieur inspiratie / Scandinavische woonstijl / Shop the look / Woonnieuws

Shop the look | Voorjaarscollectie van Bloomingville

Interieur | Voorjaarscollectie van Bloomingville - Lifestyle & woonblog StijlvolStyling.com

De nieuwste parels van Bloomingville druppelen bij ons binnen. Of het nu luxueus eclectisch of basic Scandinavisch is: bij het zien van elk item zijn we opslag verliefd.

Luxueus art deco

De luxury eclectic trend zien we direct in de nieuwe collectie van Bloomingville terug. Zo zijn er volop goudkleurige verlichting en woonaccessoires te vinden, die je weer perfect kunt combineren met warme rood- en rozetinten. Style het af met een mooie vaas of mand met daarin een plant en het plaatje is compleet.

Bloomingville Gold wandplank € 69
Bloomingville Dawn fauteuil € 1.099

Exotische vibes

Tegenover de luxueuze items staat prachtig Scandinavisch design. Van lantaarns in natuurlijke materialen tot gevlochten vloerkleden. Een beetje groen mag ook hierbij niet ontbreken. Planten en bloemen brengen het lentegevoel echt naar boven en zijn daarom zowel binnen als buiten een must.

Bloomingville lantaarns vanaf € 37
Bloomingville rubberhout sidetable met stolp € 259

Inside out

Binnen is buiten! Dat is duidelijk terug te zien in de prachtige buitencollectie van Bloomingville. De loungestoelen en banken zijn zó mooi dat je niet direct doorhebt dat het om een outdoorcollectie gaat. En dat is alleen maar mooi, want zo neem je bij slecht weer je loungestoel gewoon ongegeneerd mee naar binnen.

Bloomingville hangstoel € 139
Bloomingville outdoor loungestoel met voetenbank € 209

Wil je alle producten van Bloomingville zien? Bekijk de collectie.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com