Menu
Interieur inspiratie / Samenwerking

Shoptips | Hoe kun je een fotoalbum gebruiken als decoratief element voor je interieur? 

Er zijn verschillende woonaccessoires die kunnen dienen als decoratief element voor je interieur. Eén van de meest persoonlijke, is toch wel een fotoalbum bij jou in het interieur. Naast dat dit er enorm stijlvol uit kan zien, breng je ook erg goed een persoonlijke touch aan in de ruimte. Maar hoe kun je nu het beste een fotoalbum gebruiken als decoratief element voor je interieur? We geven je een paar handige tips in dit artikel. Hierdoor weet je meteen dat het uitzoeken van het perfecte fotoalbum snel en gemakkelijk is gedaan. 

Maak ruimte vrij op de salontafel en zorg voor een leuke eyecatcher 

Je legt het fotoalbum natuurlijk maar al te graag op een prominente plek in huis neer. Hierdoor trekt het meteen de aandacht en je hebt een extra goede reden om wat vaker terug te denken aan de mooie herinneringen die je hebt gemaakt. Kies er bijvoorbeeld voor om het fotoalbum neer te leggen op een salontafel en investeer meteen in een houder voor het album. Dit zorgt voor een erg leuke eyecatcher. Daarnaast kun je het album elke keer op een andere pagina open leggen, waardoor je weer herinnerd wordt aan een ander speciaal moment.  

De ideale toevoeging voor op het dressoir 

Het fotoalbum komt ook perfect tot recht op een dressoir, bijvoorbeeld naast een vaas met bloemen of als je een paar bijzondere souvenirs extra wilt benadrukken met het album van die ene speciale reis. Er is op dit moment vast en zeker wel een plekje vrij op het dressoir waar het album erg makkelijk kan worden neergezet. Tip! Op het moment dat je meerdere albums in huis wilt gaan neerzetten, is het verstandig om de kaft van het album in hetzelfde design uit te lichten. Dit zorgt voor een mooi totaalplaatje. 

Zorg ervoor dat je kiest voor een kaft die meteen de aandacht trekt 

De kaft van het album is natuurlijk het eerste dat wordt opgemerkt in het interieur. Zorg er daarom altijd voor dat je kiest voor een foto album maken met een kaft die de aandacht trekt. Denk daarbij aan het mooiste uitzicht, maak een leuke collage voor de kaft of licht een fantastisch beeld uit in grijstinten. Al met al is er dus altijd enorm veel mogelijk voor het album bij jou in huis. Naar wat voor soort ontwerp gaat je voorkeur op dit moment het meeste uit? 

Blog in samenwerking met Albelli
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com