Menu
Er-op-uit / Lifestyle, liefde & wonen / Samenwerking / Shop the look

Lifestyle | Hoe je vanaf nu stijlvol op reis gaat!

Stijlvol op reis met SuitSuit - beeld: Society of lifestyle House doctor - blog StijlvolStyling.com

Bron foto: Society of Lifestyle – House Doctor. 

Heb jij altijd al willen opvallen als je vakantie gaat? Je kan dan denken aan stijlvolle items, kleren en accessoires. Er is één ding dat nooit kan ontbreken tijdens jouw verre reis. De koffer! Je ziet de gekste prints op de bagageband liggen. De één met een foto van zijn huisdier en de ander met een bloemenpatroon. Daar sta je dan, met je saaie koffer. Tijd voor een flinke upgrade!

Pastelkleuren zijn helemaal in

Waar je vroeger allerlei dierenprints zag, daar zijn nu de pastelkleuren helemaal in. Er is één koffer die jou altijd al opviel op de bagageband maar welk merk is dat nu toch. Het geheim is ontrafeld! De pastelkleurige SuitSuit koffers zijn het helemaal in 2020. Deze koffers hebben de mooiste pastelkleuren geïnspireerd op de jaren 50 en 70.

Ben jij klaar voor Insta?

Op Instagram zie je de mooiste foto’s van de grootste influencers. En steeds weer zie je deze koffers voorbij komen. Jij kan natuurlijk niet achterlopen. Dit merk weet zich constant te onderscheiden met de nieuwste trends, kwaliteitseisen en kleuren. Ben jij al klaar om samen met jouw koffer het vliegveld te rocken?

En de handtas dan?

De handtas is een item waar geen enkele vrouw meer zonder kan. De dames weten de tassen altijd goed te vullen met allerlei items die ze toch niet gebruiken. En wat ze wel zoeken ligt onderop. Maar toch, kiezen sommige dames ervoor om zowel een koffer als handtas mee te nemen naast de koffer. Zo ga je wel fashionable op reis. Ook de handtas heb je in de mooiste kleuren en varianten.

Ook voor backpackers!

Ben jij van plan om een lange trip te maken en is een koffer helemaal niet zo handig? Denk aan een toffe reis naar Azië waar je lekker gaat backpacken. Ook dan, heeft SuitSuit de ideale oplossing voor jou in huis. Doordat SuitSuit met de veeleisende en modebewuste vrouw meedenkt is het assortiment flink uitgebreid. De SuitSuit backpacks hebben een handig formaat en kunnen ook als normale rugzak gebruikt worden alleen dan met wat extra bescherming tegen het slechte weer.

Met deze items ga jij echt stijlvol op reis

Wil je jouw reis nu écht compleet maken? Dan adviseren we je ook om de paspoort houders eens te bekijken. Deze passen perfect bij je koffer en handtas. Zelfs bij de douane zullen ze voor jouw fashion trends klappen!

Gesponsorde blog in samenwerking met The little green bag.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com