Menu
Achter de schermen / SBZ Interieur Design

Stijlvol Styling – jaaroverzicht 2014

Susanne - Stijlvol Styling woonblog- jaaroverzicht 2014

Stijlvol Styling – jaaroverzicht 2014.
2014 is bijna voorbij dus ik dacht tijd voor een kort maar mooi jaaroverzicht wat ik dit jaar met Stijlvol Styling allemaal heb meegemaakt.
Na de start in oktober 2013. Heeft Stijlvol Styling nu officieel haar eerste kalenderjaar vol gemaakt. 2014 was een bewogen en positief jaar waarin Stijlvol Styling er maand op maand meer en meer enthousiaste lezers en lezeressen bij kreeg. Waarvoor ik jullie natuurlijk heel graag wil bedanken!

Naast dat ik 2014 veel op pad ben geweest om steeds weer nieuwe wooninspiratie op te doen voor huis en tuin. Was Stijlvol Styling in 2014 ook verschillende keren in de media met als hoogtepunt het pagina grote artikel/interview met mij over Stijlvol Styling en de kersttrends in de Metro krant van half december 2014.
Dit en de andere hoogtepunten van Stijlvol Styling in 2014 lees je in het kort terug in dit jaaroverzicht.

Stijlvol Styling woonblog – jaaroverzicht

Januari – 2014:

SBZ Interieur Design is een feit! Na hard werken, studeren en brainstormen in mijn eigen bedrijf een feit.
SBZ Interieur Design is geboren, zowel Stijlvol Styling als SBZ staan vanaf dat moment ingeschreven bij de KvK.

Maart – 2014:

Uitgebreid interview door ´Het moederbedijf´met mij over mijn bedrijf SBZ interieur Design, mijn Woonblog Stijlvol Styling en het ondernemerschap in combinatie met het moederschap.

April – 2014:

Stijlvol Styling is lid geworden van Blog Society en toegelaten tot deze exclusieve community voor de beste bloggers van Nederland. Mede hierdoor mocht ik dit jaar veel nieuwe lezers en lezeressen verwelkomen!  En stond ik zelfs een aantal keer met verschillende blog artikelen ‘trending topic’ op de voorpagina van de online Telegraaf via de Blogsociety widget.

 

Stijlvol Mama blog header

 

 

 

Juni – 2014:

De start van Stijlvol Mama blog, lifestyle blog voor ondernemende mama’s.

Juli – 2014:

Vanaf juli 2014 verzorg ik ook elke zondag een wooninspiratie blog artikel voor één van Nederlands bekendste woonwebsite’s Showhome. Als lezer of lezeres van Stijlvol Styling krijg jij deze of een vergelijkbare inspirerende blogpost uiteraard ook te zien & te lezen op Stijlvol Styling zodat je niets mist en altijd op de hoogte bent van de laatste woontrends, interieurtips en shoptips op woon gebied.

woonbeurs-amsterdam-Stijlvol-2BStyling-Woonblog

 

 

 

 

 

Oktober – 2014:

In oktober stond ik samen met collega bloggers van Showhome op de woonbeurs Amsterdam, je kon als bezoeker langs komen in ons bloggerscafé een Meet & Greet, we gaven tips en daarnaast gingen wij zelf de beurs op om kennis te maken met de vele leuke bedrijven en merken die er stonden. Hierbij heb ik veel leuke mensen ontmoet waaruit inmiddels een aantal mooie samenwerkingen uit voort vloeien.

unnamed

 

 

 

November – 2014:

Stijlvol Styling genomineerd als interieurblog van het jaar!

 

Stjlvol Styling nieuwe website 2015

 

 

 

 

 

December – 2014:

Stijlvol Styling lanceert nieuwe website! Maanden heb ik eraan gewerkt en begin december was het zover, de nieuwe website lay-out van mijn blog Stijlvol Styling. het resultaat nog moderner, sneller en gebruiksvriendelijker. Tot op de dag van vandaag ben ik nog bezig met ‘fine tunen’ want het kan altijd beter en mooier. Maar zelf ben ik al erg tevreden over de nieuwe site lay-out en ik hoop jullie ook!? De reacties die ik heb gekregen waren in ieder geval erg positief, leuk!

 

Flinders-D FB

 

 

 

 

December – 2014:

Begin december verscheen er in het online Flinders Design magazine een Uitgebreid interview met mij over Stijlvol Styling.

December – 2014:

Stijlvol Styling siert het centerfold van kerstspecial magazine met een 4 pagina’s tellend artikel en fotoreportage
(styling en fotografie door mijzelf) over de kersttrend koper.

Kerst & Koper door Susanne in Kerstspecial magazine Stijlvol Styling in Showhome kerstspecial magazine - kerst en koper 2015

 

 

 

 

 

 

 

Stijlvol Styling - interview in Metro krant december 2014

December – 2014:

Niet alleen mijn foto siert de cover van de kerstspecial van de Metro krant.
Er staat ook nog eens een pagina groot artikel met mij over Stijlvol Styling en de kersttrends van 2014 in de krant Metro (kerstbijlage in het centerfold) de kerst styling+fotografie kwam ook van mijzelf waarop ik veel positieve reacties heb gekregen. Voor het artikel werd geïnterviewd door de Telegraaf, waaruit dus een uitgebreid artikel/ interview is gekomen. Het artikel stond zowel in de krant zelf als de gehele dag online op de website van Metro. Een mijlpaal om trots op te zijn! Voor wie het niets wist of het artikel nog eens wil nalezen onderstaand de foto’s:

 

Stijlvol Styling - interview in Metro krant december 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stijlvol Styling - interview in Metro krant december 2014

 

 

Stijlvol Styling - interview in Metro krant december 2014

 

 

 

 

 

Lieve lezers en lezeressen,
Bedankt voor het volgen van Stijlvol Styling en jullie support in 2014, op naar een inspirerend en succesvol 2015!  
Alvast een fijne jaarwisseling en natuurlijk een gelukkig nieuwjaar!

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com