Menu
Achter de schermen / Er-op-uit

Stijlvol Styling op de Woonbeurs Amsterdam 2014!

Stijlvol Styling op de Woonbeurs Amsterdam 2014!
Donderdag 2 oktober aanstaande sta ik op de Woonbeurs Amsterdam RAI!


Ben jij donderdag 2 oktober ook op de woonbeurs? Kom dan als je dit leuk vind gerust langs voor een bezoek en een ‘meet & greet’ met mij en mijn collega woon-bloggers.

Ik doe live verslag vanaf de woonbeurs op het gebied van o.a. interieur trends en kinderkamer trends.
Maar ik zou natuurlijk geen volwaardig woon-bloggers zijn als ik mij op de woonbeurs niet ook rijkelijk zou verdiepen in al het andere woon-nieuws en de leukste woonideeën voor jouw woning! Zo hoef jij, ook als je niet in de gelegenheid bent om naar de woonbeurs te gaan, niets te missen.
Ik blog zo veel als mogelijk live vanaf de woonbeurs en ook mijn social media kanalen zullen vast niet stil staan op zo’n mooie inspirerende woonbeurs dag.
Als je dit leuk vind volg dan Stijlvol Styling ook via o.a. Facebook, Twitter en Instagram zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de laatste ins en outs.

Wil je zelf ook graag naar de woonbeurs, maar kun je 2 oktober niet? De woonbeurs in de RAI Amsterdam is er van 30 september tot en met 5 oktober.

De komende tijd ga ik trouwens als ‘pers’ nog veel meer woonbeurzen bezoeken waarover ik uiteraard ook uitgebreid zal bloggen.
Gaan jullie ook naar Woonbeurs Amsterdam RAI 2014!? Of gaan jullie (ook nog) andere woonbeurzen bezoeken dit seizoen?

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com