Menu
Achter de schermen / Design & exposities / Er-op-uit / Interieur inspiratie

Er-op-uit | Opening van foto expositie ‘het perfecte plaatje’

Stijlvol Styling | Opening van foto expositie 'het perfecte plaatje' - Woonblog StijlvolStyling.com

Er-op-uit | Opening van foto expositie ‘het perfecte plaatje’ .
Afgelopen zaterdag mocht ik bij een bijzondere opening aanwezig zijn. Op uitnodiging van Canon Nederland was ik aanwezig bij de opening van de foto expositie van het bekende RTL 4 televisieprogramma ‘het perfecte plaatje’. Dit tv programma was een enorm succes en heeft vooral de discussie over ‘wat is nu een goede foto?’ flink los gemaakt. Stijlvol Styling | Opening van foto expositie 'het perfecte plaatje' - Woonblog StijlvolStyling.com

Expositie ‘het perfecte plaatje’

Tijdens de expositie welke nog tot 31 december te zien is in museum Hilversum. Kun je het werk bekijken van Bn’ers/ fotografen; Marco Borsato, Humberto Tan, Kim Feenstra, Winston Gerschtanowitz, Paulien Huizinga, Ruud Feltkamp en Heleen van Royen. De foto’s voor de expositie zijn geselecteerd zijn door professionele fotograaf William Rutte.

Stijlvol Styling | Opening van foto expositie 'het perfecte plaatje' - Woonblog StijlvolStyling.com
Alle beelden hangen op grote doeken in prachtige ruimtes. Ik vond het zelf een indrukwekkende expositie waar de kwaliteit maar ook het plezier dat de fotografen hebben gehad vanaf spat. Je beleeft een expositie als deze heel anders dan dat je op tv naar een televisieprogramma kijkt. Het zit hem bij foto’s immers in de details welke je alleen van dichtbij goed kunt bekijken/ beoordelen.
Op grote schermen kun je tevens de belangrijkste en leukste momenten uit de uitzendingen terug kijken, iets wat extra beleving geeft aan de expositie. Programma hoofdsponsor Canon Nederland en professionele top fotografen en juryleden William Rutten en Cynthia Boll waren ook aanwezig om alle pers te woord te staan. Zij vertelde tijdens een presentatie over de belevenissen met de kandidaten tijdens de opnames. Maar vooral over hoe verrast ze waren over de kwaliteit van de foto’s en wat het programma teweeg heeft gebracht in fotograferende Nederland. Ik denk dat ontzettend veel mensen, waaronder ik, minstens zo verrast waren over de kwaliteit en gedrevenheid van de BN’r fotograven. Het resultaat van de foto’s is echt prachtig en er zitten er meerdere bij die ik met liefde aan mijn muur zou hangen.

Stijlvol Styling | Opening van foto expositie 'het perfecte plaatje' - Woonblog StijlvolStyling.com

Buiten het feit dat het een hele gezellige en inspirerende persgelegenheid was. Was voor het voor mij heel erg bijzonder om tijdens deze avond Marco Borsato en Kim Feenstra te mogen ontmoeten. Zij waren speciaal voor deze opening aanwezig en hebben tijdens deze avond o.a. alle foto’s gesigneerd. Dit laatste is niet zonder reden, want op dinsdag 20 december 2016 worden alle foto’s geveild waarvan de opbrengst gaat naar een heel goed doel, namelijk het Rode Kruis.

Er-op-uit tip

Ben je de komende 2 weken in de buurt van Hilversum, ga dan zeker deze expositie in museum Hilversum bekijken. Dit kan nog tot 31 december 2016 aanstaande. Exacte openingstijden/ dagen staan op de website van Museum Hilversum.

Tot slot. Voor mij als blogger, stylist en hobby fotograaf was het in ieder geval een bijzonder inspirerend bezoek welke absoluut de moeite waard was. Meer foto’s zien van deze avond? Bekijk dan mijn Instagram account.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com