Menu
DIY / Groen wonen / Herfst / Herfst decoratie / Interieur inspiratie / Wonen en seizoenen

Wonen & Seizoenen | Herfst decoratie in jouw interieur

Wonen & Seizoenen | Herfst interieur decoratie - Woonblog StijlvolStyling.com by SBZ Interieur Design
Haal de herfst in huis! Stylen met pompoenen, kalebassen, dennenappels, kastanjes en droogkransen met rozenbottel takken. De herfst leent zich uitstekend om je interieur eens een flinke boost te geven met al het moois wat dit seizoen je te bieden heeft. Maak een heerlijke boswandeling en verzamel de ‘herfstschatten’ om er vervolgens thuis mee aan de slag te gaan in bijvoorbeeld een mooi herfststuk. Ik ben gek op seizoenstyling en afgelopen weekend hebben mijn zomerse kussens en plaid op de bank plaats gemaakt voor nieuwe in herfsttinten. Bosgroen, okergeel, cognac kleurig leer en een hip ‘eclectisch’ zwart met grijsgroene print. Dit al heb ik gecombineerd met een taupe kleurig warm plaid. Zeker in de donkere avonduren met de kaarsjes erbij brengen deze kleuren en verschillende textiel soorten zoveel warmte en gezelligheid tijdens de herfst en wintermaanden. 

Herfst decoratie in hedendaagse interieurs

Ben jij ook zo gek op herfst decoratie? Je zal zien dat als je het buitenleven in sfeer en uitstraling naar binnen haalt. Alles in zijn geheel meer eenheid uitstraalt en rust geeft. Wissel daarom door de seizoenen heen van bijpassende woonaccessoires, gebruik seizoensbloemen/ takken en pas bijvoorbeeld de kleuren van jouw kussens op de bank aan op de seizoenskleuren.

Onderstaand wat inspirerende beelden om zelf mee aan de slag te gaan in jouw eigen interieur:

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com