Menu
IKEA / Kerst inspiratie / Kersttrends / Winter / Wonen en seizoenen / Woonnieuws

Wonen & seizoenen | IKEA winter en kerstcollectie 2016

Wonen & seizoenen | IKEA winter en kerstcollectie 2016 - Woonblog StijlvolStyling.com

Wonen & seizoenen | IKEA winter en kerstcollectie 2016. (Vinter 2016)
IKEA
 is al stiekem aan het dromen over de winter. Dan kunnen we ons huis namelijk mooi maken met de feestelijke nieuwe wintercollectie. Want vanaf oktober/ november 2016 vind je bij IKEA al heel veel producten om je huis in de kerststemming te brengen. Van een design kerstboom tot een stoer lichtsnoer en luxe inpakpapier.

Pre-party

De kerstboom versieren is een feest op zich. Gelukkig hebben de designers van IKEA zich uitgeleefd op prachtige kerstballen en -hangers. Houd je eigen pre-party en versier de kerstboom met de VINTER kerstversiering. Van papieren hangers in geometrische vormen tot zilveren uiltjes en kerstrode harten.

Wonen & seizoenen | IKEA winter en kerstcollectie 2016 - Woonblog StijlvolStyling.com

Er gaat niets boven home made

Er gaat tijdens de feestdagen niets boven home made koekjes. En daar heb je deze winter maar twee ingrediënten voor nodig: kant-en-klaar PEPPARKAKA gemberkoekjes-deeg en de feestelijke VINTER uitsteekvormpjes. Succes verzekerd! Heb je ze nog niet allemaal zelf opgegeten? Geef je koekjes dan cadeau in de luxe VINTER cadeaubox.

Design kerstboom

Wil je deze kerst een keer iets anders dan een kerstboom? Maak dan een design statement met de STRÅLA kandelaar. Deze gestroomlijnde sfeermaker in de vorm van een kerstboom werkt op led-verlichting. En is dus niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens beter voor het milieu.

Een stoer lichtsnoer

Laat je huis deze winter stralen met de sfeervolle STRÅLA verlichting. Het robuuste STRÅLA led-lichtsnoer is niet alleen sfeervol, maar ook stoer. Prachtig in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of op de gang. Op zoek naar originele tafeldecoratie? De STRÅLA led-box is een echte sfeermaker.

 Wonen & seizoenen | IKEA winter en kerstcollectie 2016 - Woonblog StijlvolStyling.com

Te mooi om uit te pakken

Cadeaus inpakken een gedoe? Niet met de VINTER collectie van IKEA. De luxe VINTER cadeauboxen en -tassen met folklore prints zijn een cadeau op zich. Personaliseer je cadeaus met feestelijke stickers en tape. 

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com