Menu
Interieur inspiratie / Lente / Wonen en seizoenen / Woonwinkelen

Wonen & seizoenen | De lente in je interieur

Bloemen - Woonblog StijlvolStyling.com

Haal de lente naar binnen! Pastelkleuren zijn hier ideaal voor. Ze geven je interieur een zachte en frisse uitstraling. Om een lente interieur te creëren kun je denken lichte meubels, blank en lichte houtkleuren.
Het is daarnaast heel leuk om het lente gevoel dat je buiten hebt naar binnen te halen door de details die je buiten gebruikt in tuinmeubelen, potten en planten ook binnen toe te passen in kleur of structuur. De lente in huis halen hoeft echt niet lastig te zijn; Een verfrissend nieuw servies, pastelkleurige kaarsen, sierkussens en lantarens. Maar ook glaswerk in blauw en groen tinten met daarin lente bloemen en bloesemtakken. Zolang je er maar het vrolijke buitenleven gevoel van krijgt en de zachte zonnige kleuren in huis haalt is het al snel goed. 

Bloom your interior

Wat absoluut niet mag ontbreken in een lente interieur zijn bloesemtakken en natuurlijk bloemen, heel veel bloemen! Mijn favoriete lente bloeiers staan o.a. in dit blogartikel. Bij lente bloeiers kun je denken aan Kievietsbloemen, Ranonkels, Hyacinten, Anjers, Tulpen en Blauwe druifjes. Maak bijvoorbeeld een soort althaar op de buffet kast van verschillende vaasjes, varieer in hoogte en breedte en zet de vaasjes vol met voorjaarsbloeiers.

Woonblog StijlvolStyling.com 11

Achter de schermen | Fonq x HAY x Stijlvol Styling tijdens Fonq blog event - Woonblog StijlvolStyling.com

Lente collecties

Voor Pasen zijn ook dit jaar weer hele leuke collecties op de markt gekomen zoals die Xenos, waar ik mij dit jaar veel decoratie geshopt heb welke ook nog eens heel leuk om te gebruiken in de kinderkamer i.p.v. voor de Paasdagen alleen.

Ook dit jaar zijn er weer allemaal mooie wooncollecties op de markt gekomen die je dat echte lente en zomer gevoel geven, zoals HAY kitchen via Fonq maar ook Riverdale, verkrijgbaar bij o.a. vtwonen.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com

No Comments

    Reageer op deze blog