Menu
Groen wonen / Interieur inspiratie / Lente / Pasen / Wonen en seizoenen

Wonen & seizoenen | Lentekriebels & paasfeest aan tafel!

Wonen & seizoenen | Lentekriebels & paasfeest aan tafel! - Woonblog StijlvolStyling.com

Dille & Kamille – Servies

Daar is de lente! Daar is de zon! En ja, daar staat ook de paashaas al om het hoekje te loeren. Maar voor we de eitjes verstoppen, gaan we zaaien, shoppen, koken en tafels dekken. Daarnaast krijgt jouw huis binnen no-time een voorjaarsboots met Wilgen- en bloementakken, blauw druifjes en nieuwe fris gekleurde vazen en kussens. Haal de lente in en om het huis met Stijlvol Styling, en vier een stijlvol lente en Paasfeest in eigen huis!

Wonen & seizoenen | Lentekriebels & paasfeest aan tafel! - Woonblog StijlvolStyling.com

Dille & Kamille – Terracottapotjes

GROENE VINGERS & LENTEKRIEBELS

Voel je de kriebels in je lijf? Beginnen je groene vingers te jeuken? Ja, dan is het zeker. De lente is er! Hoewel het buiten nog iets te koud is, kan de zaaipret binnen al beginnen. Een warm plekje op de vensterbank, een bloempot, wat aarde en je bent vertrokken. Van tomaatjes, over pompoen tot basilicum en peterselie. Voor de vlinders en bijen in je tuin hebben ze hun lievelingsbloemen in een op maat gemaakte zadenmix.

Niet helemaal zeker hoe je te werk moet gaan? Neem zeker een kijkje tussen de tuinboeken. van Dille & Kamille. Inspiratie verzekerd! Maar ook als het echte werk eraan komt en je de vensterbank inruilt voor de tuin is het wel zo fijn om te weten hoe je deze overstap het beste kunt maken. Van houten of metalen steeketiketjes, over gieters tot tuinzeep… Dille & Kamille is klaar voor de lente.

"<a

MAAK HET GEZELLIG AAN DE PAASTAFEL

Genoeg over je tuin, terug naar de paashaas! Je wilt er ongetwijfeld een onvergetelijk lente en paasfeest van maken.

Het eten van chocolade eitjes hebben natuurlijk je volle aandacht, met stip op nummer 2 staat bij de meeste mensen toch echt het dekken van een stijlvolle paastafel. Een katoenen tafelkleed met of zonder print vormt een goede basis. Vanuit daar adviseer ik mooie houten onderborden en een servies dat past bij het tafellinnen. Je maakt jouw feesttafel helemaal compleet met mooie vazen, katoenen servetten met servetring, kaarsen in voorjaarskleuren, terracotta of zinken bloempotjes en houten tafelconfetti.
Vergeet ook geen blauw druifjes, bos narcissen of bloesemtakken op tafel voor een extra natuurlijk en feestelijk effect.

Net als bij kerst mag je ook bij Pasen flink uitpakken met een royaal uitgedoste feesttafel. En of je nu uitgebreid een lente buffet, 3-gangendiner of uiteindelijk het gourmetstel op tafel zet… Geloof mij, een mooi gedekte tafel zal vast worden gewaardeerd.

Wil je dit jaar graag een Scandinavische, retro of misschien wel natuurlijke paastafel dekken? Dan ben je naast bij Dille & Kamille ook bij vtwonen aan het juist adres voor een groot assortiment stijlvol servies en kookgerei. Andere uitblinkers met een groot assortiment paas decoratie zijn Xenos en Hema.

Kinderen hou je in aanloop (en tijdens) Pasen bij uitstek bezig met een leuke eigen lente-placemat inkleuren, zelf een eiermandje in elkaar knutselen, eieren schilderen en/of de paasboom versieren. Vergeet ook vooral het eitjes verstoppen en zoek niet, wat zelfs de allerkleinste die net kunnen lopen vinden dit vaak een bijzonder leuke bezigheid.

Tot slot nog wat extra stijlvolle lente shop-tips:

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com