Menu
Events & beurzen / Interieur inspiratie / Woonnieuws

Woonnieuws | 30 jaar vt wonen&design beurs

vtwonen beurs © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl

Na twee jaar afwezigheid opent de grootste en meest complete woonbeurs van Nederland van 4 t/m 9 oktober voor de dertigste keer haar deuren. Met EXPO Greater Amsterdam als nieuw (t)huis biedt de vt wonen&design beurs met maar liefst 25.000 m2 de nodige wonen&design inspiratie van meer dan 200 woonmerken en -experts. Ook deze editie ben ik er namens Stijlvol Styling bij met een live verslag vanaf de beurs (o.a. te volgen via onze socials). In deze blog blik ik aan de vooravond van de vt wonen&design beurs alvast met jullie vooruit wat wij deze feestelijke editie kunnen verwachten. 

vtwonen beurs © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl

Al 30 jaar voorziet vt wonen&design beurs tijdens oktober Woonmaand woonliefhebbers van tips voor de mooiste inrichtingen. Samen met alle deelnemende woonexpert merken die hun nieuwste collecties, woonnieuws, handige tips, innovaties en nieuwste woontrends tonen. Traditiegetrouw presenteren de woonmagazines vtwonen, Eigen Huis&Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home hun woonstijlen in eigen trendhuizen. 

Programmering

Naast veel wonen&design inspiratie en -noviteiten biedt de beurs dagelijks ook 1op1 styling advies van professionele stylisten en architecten, zijn er thema tours, waaronder de Duurzaam Wonen Route voor de duurzame keuzes voor woonwensen en zijn er interessante Talks bij te wonen in het Woontheater. 

Duurzaamheid

Om meer aandacht te vragen voor alle klimaatvriendelijke woonoplossingen die er zijn, hebben de The Substitute en vt wonen&design beurs de handen ineen geslagen. Naast de door The Substitute inhet leven geroepen duurzame woonroute op de beurs, zijn er lezingen en styling advies over het duurzaam inrichtingen van huizen. Op vrijdagavond 7 oktober vindt voor het eerst ook de uitreiking van de Duurzaam Wonen Awards plaats. 

Binnenkijken | Het vtwonen huis 2018 - vt wonen&design beurs - SBZ Interieur Design © StijlvolStyling.com - sbzinterieurdesign.nl

Feest 

De 30ste editie zorgt ervoor dat het dit jaar elke dag extra feest is. Met onder andere de stoelendans waar bezoekers maar liefst drie keer per dag kans maken op een Vitra-stoel én een Woonloterij waar bezoekers mooie woonproducten kunnen winnen. 

In het kort

vt wonen&design beurs
Datum: 4 tot en met 9 oktober
Openingstijden: Dagelijks van 10.00-17.00 uur, donderdag en vrijdag van 10.00-21.00 uur
Locatie: Expo Greater Amsterdam, Stelling 1 in Vijfhuizen
Meer informatie: www.vtwonenendesignbeurs.nl

Instagram: @vtwonenendesignbeurs #vtwonenendesignbeurs

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com