Menu
Design & exposities / Ontdek je woonstijl / Samenwerking

Woonnieuws | Alles onder één dak: Beurs Eigen Huis bezoek je van 14 t/m 16 oktober 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht

Tijdens Beurs Eigen Huis vind je alle experts om van jouw huis een droomhuis te maken onder één dak. In Jaarbeurs in Utrecht maak je kennis met experts op het gebied van verbouwen, verduurzamen en inrichten van je (nieuwe) woning of tuin. Zij weten feilloos hoe je jouw wensen omzet in een huis dat bij jou past. 

Bestel tickets voor Beurs Eigen Huis 2022.  

Architecten uit het hele land 

Sta je op het punt een nieuw huis te bouwen? Ga tijdens Beurs Eigen Huis in gesprek met toparchitecten uit het hele land. Tijdens een bezoek kun je advies inwinnen en plannen concreet maken. Jouw droomhuis is dichterbij dan je denkt! 

Duurzaam verbouwen en stijlvol inrichten

Heb je een verbouwing op de planning staan? De echte kenners staan je graag te woord. Samen met interieurontwerpers, meubelmakers en woonspecialisten leg je een goede basis voor de verbouwing van jouw badkamer, keuken of complete woning. 

Een tuin om van te genieten 

Je geniet nog meer van je woning als de tuin sfeervol is ingericht. Met een bezoek aan Beurs Eigen Huis is dat zo geregeld. Denk aan opties als een luxe overkapping, vuurschaal of buitenoven. Of wat dacht je van een zwembad, jacuzzi of tuinkantoor? Neem je tuinontwerp mee of laat ‘m maken op de beurs, en realiseer een nieuwe, prachtige buitenomgeving. 

Tech en handige tools voor in en om het huis 

Smart home tools, waterontharders en alternatieven voor koken op gas. Ook voor kleine ingrepen in en om het huis vind je oplossingen tijdens Beurs Eigen Huis. Ze maken je woning duurzaam én comfortabel. Handig, als je toch al bezig bent met die grote verbouwing of complete verduurzaming van je woning.  

Beurs Eigen Huis: bestel tickets 

Kom ook naar de 22ste editie van Beurs Eigen Huis en maak kennis met inspirerende bouw-, woon- en tuinexperts. Vind de expert die bij je past en bestel tickets

 

Blog in samenwerking met Beurs Eigen huis.
About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com