Menu
Interieur inspiratie / Woonnieuws

Woonnieuws | CASA opent eerste winkel in Utrecht

Woonnieuws | CASA opent eerste winkel in Utrecht // (beeld: CASA) // Lifestyle & woonblog StijlvolStyling.com

Ken jij CASA al? Nee? Nou binnenkort ga je als woonliefhebber vast net als ik giga voor de bijl. Want wie gek is op een ‘welkom thuis’ gevoel creëren, woontrends en wonen door de seizoenen heen is bij CASA helemaal op zijn of haar plek. CASA heeft al ruim 500 winkels in andere Europesche landen, Marokko en op Aruba. Maar vanaf juni bestormen ze nu eindelijk ook de Nederlandse markt. Op vrijdag 1 juni opent de eerste Nederlandse winkel CASA Utrecht (Hoog Catherijne) voor het grote publiek. CASA heeft als ambitie om van elk huis een fijn thuis te maken. Ik denk dat deze succesformule ook in Nederland behoorlijk wat stof zal doen op waaien bij de directe concurrenten en het Nederlands publiek. Al is het alleen al door de vernieuwing, betaalbaarheid en winkeluitstraling.

Van Xenos naar CASA

Blokker Holding, CASA en de familie Blokker hebben de formele overdracht van de Xenoswinkels afgerond. Zoals aangekondigd op 13 maart jl. neemt CASA circa 110 Xenoswinkellocaties om deze om te bouwen naar de nieuwe formule. De resterende circa 60 Xenoswinkels worden onder leiding van een nieuwe directie voortgezet buiten Blokker holding om. Xenos
blijft voor nu inzetten op kosmopolitische en een beetje eigenzinnige producten op gebied van hobby’s, feesten, interieurdesign, geschenken en etenswaren en dranken. Vaak tegen verrassend lage prijzen. Zowel online op Xenos.nl als offline in de winkels.

CASA – ‘feelgood-producten’ voor interieur en tuin

Al meer dan 40 jaar inspireert CASA op vlak van interieur en decoratie. CASA staat vooral bekend om haar eigentijdse seizoens gerelateerde wooncollecties voor zowel interieur als tuin. Een collectie bomvol betaalbare feelgood-producten in de categorieën decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis. Daarbij worden de interieurtrends op de voet gevolgd, waardoor het assortiment verrassend en inspirerend blijft. CASA zet in op een fris en dynamisch imago, met aandacht voor een wisselend seizoenaanbod.

Woonnieuws | CASA opent eerste winkel in Utrecht // (beeld: CASA) // Lifestyle & woonblog StijlvolStyling.comNieuwsgierig naar de CASA collectie?

Volgende week ben ik op uitnodiging van CASA aanwezig bij de exclusieve perspreview in deze nieuwe winkel in Utrecht. Volg mij op Instagram voor een kijkje achter de schermen en een sneak preview van de CASA collectie op donderdag 31 mei vanaf 15:00 uur via mijn Instagram Stories.

I’ll keep you posted!

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com