Menu
Interieur inspiratie / Woonnieuws / Woontrends 2017

Woonnieuws | Histor introduceert nieuwe kleurtrends 2017

Woonnieuws | Histor introduceert nieuwe kleurtrends 2017 - Woonblog StijlvolStyling.com

Woonnieuws | Histor introduceert nieuwe kleurtrends 2017.
De kleuren voor 2017 volgen elkaar in rap tempo op. Enkele weken terug kon je al kennismaken Flexa’s kleur van het jaar ‘Denim Drift‘. En onlangs kwam ook verfmerk Histor met een eigen kleur van het jaar 2017; ‘Dorade’. De kleur Dorade is een violet-grijze kleur. Histor heeft voor deze tint gekozen omdat Dorade veel verschillende kanten heeft: de kleur is eigentijds, bescheiden en speels, maar heeft ook een elegante uitstraling. Dorade past perfect binnen de histor kleurtrends 2017: Tijdloos Elegant, Puur, Kracht en Natuurlijke Ruimte. Dorade past volgend Histor het mooist bij kleurtrend ‘Puur’ maar combineert ook zeker prima bij de andere 3 kleurtrends. 

Woonnieuws | Histor introduceert nieuwe kleurtrends 2017 - Woonblog StijlvolStyling.com “In 2017 zien we een duidelijke focus op puur en echt, zowel in ons leven als in ons interieur. We maken bewuste keuzes en er is veel aandacht voor het hier en nu. Tegelijkertijd worden we beïnvloed door nieuwe technologieën, social media, apps en de sterk veranderende wereld om ons heen. Dit betekent dat we open staan voor verandering en vernieuwing, maar ook wel wat rust kunnen gebruiken.” – aldus Saskia Huiting, Histor Stylist.

Histor Kleur van het Jaar 2017 – Dorade

Dorade combineert mooi met donkere, neutrale kleuren. Wanneer je Dorade combineert met donkere tinten ervaar je Dorade als een warme violet-grijs. Echter naast tinten als wit en roze doet Dorade paars aan. Dit past helemaal bij een hedendaags poederpastel en sereen kleurenpalet.

Woonnieuws | Histor introduceert nieuwe kleurtrends 2017 - Woonblog StijlvolStyling.com

300 stijvolle woonmerken bij vtwonen!

Woonnieuws | Histor introduceert nieuwe kleurtrends 2017 - Woonblog StijlvolStyling.com

Histor Puur collectie welke mooi combineert met de kleur ‘Dorade’. 

Histor Kleurbedenktijd

Vorig jaar heeft Histor de ´Histor Kleurbedenktijd´ campagne geïntroduceerd, om consumenten te helpen bij het kiezen van de juiste kleur. De campagne was zo succesvol en heeft zoveel mensen geholpen dat deze dit najaar wordt voortgezet. Histor Kleurbedenktijd is perfect voor mensen die graag hun muur willen verven, maar het lastig vinden om de goede kleur te kiezen of zich voor te stellen hoe het er thuis ‘in het echt’ uitziet. Met Histor Kleurbedenktijd kun je een Histor kleur 30 dagen op de proef nemen. Wanneer je net niet helemaal tevreden bent met het resultaat, kun je gratis een nieuwe Histor kleur uitkiezen. Histor biedt hiermee hulp voor én na de verfklus. Daarnaast zijn ze met handige how-to videos begonnen. Zo is er voor elke verfklus een handige tutorial en kan ook jij ‘als een prof’ schilderen door de handige tips en trucs van Histor.

Bron en beelden: Histor

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com