Menu
Interieur inspiratie / Kleurrijk wonen / Shop the look / Woonnieuws

Woonnieuws | Little Greene kleurt roze voor Pink Ribbon

Woonnieuws | Little Greene kleur roze voor Pink Ribbon | Woonblog StijlvolStyling.com

Het Britse verf- en behangmerk Little Greene support al jaren de Borstkankermaand oktober in Groot-Brittannië en sinds 2016 ook op nationaal niveau in de exportlanden waar zij actief zijn. De gehele maand oktober helpen klanten van Little Greene actief mee om mensen met borstkanker te ondersteunen. Little Greene doneert in de maand oktober namelijk €0,50 per verkochte verfblik én behangrol aan Pink Ribbon. Dit geldt voor verfblikken en behangrollen, die verkocht worden via de dealers van Little Greene in Nederland en via de website. Met dit geld support Little Greene onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling ervan. Als blogger draag ik graag mijn steentje bij aan de promotie van deze mooie actie en daarom deze blog over Little Greene – roze in jouw interieur.

Pink Ribbon

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. In 2019 waren er ruim 17.181 borstkankerdiagnoses. De overlevingskansen zijn goed, maar er overlijden toch jaarlijks meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van deze ziekte. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker, met als doel een beter en langer leven voor (ex-) borstkankerpatiënten.

PINK – it’s my new obsession

Roze is dé kleur van nu en is ook van toepassing op Pink Ribbon en de Borstkankermaand oktober. Little Greene heeft onlangs de nieuwe verfkleurenkaart ‘Colours of England’ uitgebracht. Deze kleurenkaart bevat onder andere de prachtige Dorchester Pink Colour Scales. Vier tinten in dezelfde kleurtoon, welke gebaseerd is op het originele Dorchester Pink; een rustgevende kleur, waarnaar in de jaren ’60 werd verwezen in een artikel, dat betrekking had op het interieur van een kamer in het Dorchester Hotel. Andere prachtige, trendy roze Little Greene kleuren zijn Blush, Confetti, Ashes of Rose en Light Peachblossom.

Creative Director Ruth Mottershead: “Het werk van Pink Ribbon is van onschatbare waarde. We zijn daarom verheugd dat Little Greene ook dit jaar Pink Ribbon weer ondersteunt tijdens de oktober Borstkankermaand. We zijn gepassioneerd en vastbesloten om wederom een mooi bedrag aan dit goede doel te doneren.”

Annebel Schipper namens Pink Ribbon: “We zijn ontzettend blij dat Little Greene ook dit jaar Pink Ribbon steunt in de borstkankermaand. Mede dankzij dit soort acties kunnen wij onderzoeken financieren op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker, in een tijd waarin steeds meer mensen borstkanker krijgen.”

Managing Director, David Mottershead, bevestigt: Het is een mooie manier om Pink Ribbon te steunen en het bewustzijn te verhogen door een roze kleur te kiezen om je huis een opfrisbeurt mee te geven! Roze is zo’n vreugdevolle kleur, die het huis vult met het gevoel van levendigheid en welzijn – dezelfde focus die Pink Ribbon heeft met het helpen verbeteren van de levenskwaliteit van borstkankerpatiënten. Ook dit jaar willen we onze Nederlandse klanten oproepen ons te helpen zoveel mogelijk geld op te halen voor de noodzakelijke onderzoeken en projecten, die Pink Ribbon financiert.”

Nicolette Salden, Brand Manager Pink Ribbon: “Pink Ribbon is wederom blij met deze actie van Little Greene. Dankzij donaties zoals deze kunnen wij meer onderzoek naar borstkanker mogelijk maken.”

Meer informatie en bestellen van verf/ behang kan via www.littlegreene.nl.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com