Menu
Design & exposities / Events & beurzen / Interieur inspiratie / Lifestyle, liefde & wonen / Samenwerking / Woonnieuws

Woonnieuws | Luxe wooninspiratie op Masters of LXRY

Woonnieuws | Luxe wooninspiratie op Masters of LXRY © Woonblog StijlvolStyling.com by SBZ Interieur Design

Onlangs had ik een bijzondere uitnodiging en gelegenheid. Ik was namelijk op uitnodiging van Swiss Sense ‘special guest’ op het Masters of LXRY event in de RAI in Amsterdam. Masters of LXRY is absoluut geen alledaagse beurs zoals je die vaak tegenkomt. Het is het grootste premium lifestyle evenement van Europa. Dit jaar was de speciale design edition en daarom konden wij genieten van extra veel luxe inspiratie op woongebied. Compleet in stijl (tenue de ville) vertrok ik samen met mijn man van huis. Na de luxe ontvangst bij de beurs met champagne en wat typische rode loper foto’s, zagen wij al snel naast interieurs de mooiste auto’s, haute-couture kleding en tips voor luxe vakanties. De ene naar de andere bekende Nederlander en vooraanstaande modeontwerpers kwamen wij tegen. Na een grote inspiratie ronde kwamen wij aan bij de druk bezochte beursstand van Swiss Sense voor onze speciale netwerkborrel compleet met (hoe kan het ook anders) Moet & Chandon. Met Swiss Sense en andere genodigden sprak ik over mijn bedrijf (SBZ Interieur Design) en natuurlijk over mijn woonblog StijlvolStyling.com. Het was een gezellige avond waarbij naast een hoop informatie uitwisseling er ook zeker gelachen werd en wij konden genieten van luxe hapjes, drankjes en fijne muziek.  

Swiss Sense en Diks bedden

Swiss Sense heeft een hele brede collectie aan matrassen en boxpsrings, voor een doorsnee tot royaal budget. Zo biedt de Home 365 collectie voor ieder wat wils! Voor deze beurs liet Swiss Sense natuurlijk vooral het beste en mooiste uit haar beddencollectie zien zoals de Diks bedden en de luxe Royal collectie. Een DIKS bed is een uniek handgemaakt bed dat helemaal naar jouw wens kan worden samengesteld. Van matrassen tot vorm, ombouw en stoffering. Boxsprings met een eigen karakter, klasse en hoogwaardige uitstraling. Je slaapt op 100% natuurlijke materialen zoals schapenwol en organisch katoen. Bij Swiss Sense en Diks bedden hebben ze veel slaapervaring. Dit merk je niet alleen aan de kennis van medewerkers. Maar ook aan het oog voor detail en investering in duurzame producten. Reden te meer om als je op zoek gaat naar een nieuw matras of boxspring eens een kijkje te nemen bij Swiss Sense en je persoonlijk door hen te laten adviseren op gebied van slaapcomfort.

Woonnieuws | Luxe wooninspiratie op Masters of LXRY © Woonblog StijlvolStyling.com by SBZ Interieur DesignLuxe persoonlijke interieurs met karakter

In het bijzonder viel mij op dat veel stands aandacht hadden besteed aan ‘persoonlijk wonen’. Interieurs met karakter en oog voor wat het beste bij jou past. En dit sluit enorm goed aan op de huidige woontrends en tendensen voor de komende jaren. Een eigen plek met oog voor het allerbeste, fijnste en zo persoonlijk mogelijk wonen. Of het nu (foto)kunst is, het perfecte bed afgestemd op jouw wensen en leefruimte, dierbare oude spullen combineren met nieuwe. Personaliseren is een hot topic in woonland! Van low-budget wonen tot ultra luxe. Overal kom ik dit dagelijks tegen.

Ook binnenhuisarchitecten Jan des Bouvrie en Erik Custer lieten een eigenzinnige woonstijl zien op Masters of LXRY. De bekende Amstelveense woonwinkel Co van der Horst kwam zelfs met een compleet ingericht appartement met de meest recente ontwerpen van Vincent Van Duysen en re-editions van Gio Ponti in samenwerking met Molteni&C. Compleet met luxe woonkeuken en master bedroom. In het appartement kwamen de stijlen van Gio Ponti en Vincent Van Duysen op unieke wijze samen en dit viel (aan de drukte te zien) duidelijk goed in de smaak bij de beursbezoeker.

Na nog wat foto’s maken her en der ging ik met een hoofd vol nieuwe informatie en inspiratie richting huis. Om tussendoor geheel in stijl als afsluiter van een mooie geslaagde avond nog even lekker uit eten te gaan.

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Swiss Sense.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com