Menu
Groen wonen / Interieur inspiratie / Woonnieuws / Woonwinkelen

Woonnieuws | Planten zonder zorgen met Aqua4weeks

Groen wonen | Planten zonder zorgen met Aqua4weeks - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com

Groen wonen | Planten zonder zorgen met Aqua4weeks.
Ga je bijna op vakantie en weet je nog niet wat te doen met jouw kamerplanten. Het hele jaar verzorg je ze met liefde maar in de vakantie moeten de buren jouw platjes verzorgen. Dat hoeft niet langer want onlangs zag ik deze handige oplossing: Aqua4Weeks. De nieuwe sierpot van Nederlandse makelij heeft een handig met ingebouwd watergeefsysteem zorgt dat de plant automatisch de juiste hoeveelheid water krijgt. De wortels zuigen al naar gelang de behoefte van plant via een speciale lont het water op uit het waterreservoir. Jij kunt zorgeloos genieten want het waterreservoir vul je gemiddeld maar eens in de 4 weken bij. Aqua4Weeks werkt zonder batterijen of stroom en geeft maximaal plantplezier met minimale verzorging. Ook handig voor diegene die vaak van huis zijn of nogal eens vergeten de planten water te geven.  

Groen wonen | Planten zonder zorgen met Aqua4weeks - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com
Pot met plant

Het Aqua4Week-concept bestaat uit een kamerplant in een sierpot met ingebouwd waterreservoir. Er zijn 2 soorten sierpotten: Home (kunststof) en Original (keramiek). Het kleurenpalet varieert van rood naar wit en van grijs naar groen. Afhankelijk van het seizoen is er een aanbod van minimaal 10 verschillende kamerplanten. Voeg om de plant gezond en sterk te houden eens een beetje vloeibare plantenvoeding toe. Het wordt tegelijk (via de lonten) met het water opgenomen door de wortels.

Groen wonen | Planten zonder zorgen met Aqua4weeks - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com

App

Aqua4Weeks heeft een gratis app beschikbaar voor smartphones. Het bevat eenvoudige tips, video’s en een herinneringsfunctie. Stel de app in en je krijgt automatisch een reminder wanneer het tijd is om het waterreservoir bij te vullen. Verkrijgbaar via App Store of Google Play.

Puur Hollands

Aqua4Weeks is uitgebreid getest door de afdeling Kenniscentrum Productkwaliteit van FloraHolland. Het nieuwe product is een 100% Nederlands fabricaat: van uitvinding tot productie en verkoop.

Shoptip!

Aqua4Weeks (inclusief kamerplant) te koop vanaf € 6,99.
Deze handige Aqua4weeks® plantoplossingen zijn o.a. online verkrijgbaar bij Bakker-Hillegom.

Stijlvolle groet, Susanne - Stijlvol Styling woonblog www.stijlvolstyling.com
Bron/beelden: Aqua4weeks

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com