Menu
Interieur inspiratie / Lente / Scandinavische woonstijl / Woonnieuws / Woonwinkelen

Woonnieuws | Søstrene Grene presenteert frisse lente collectie

Woonnieuws | Søstrene Grene presenteert frisse lente collectie - Lifestyle & woonblog StijlvolStyling.com

Het is maart en dat bekend dat verschillende hippe woonmerken met een speciale lente collectie komen. Woonmerk Søstrene Grene presenteerde onlangs ook hun nieuwe lente interieurcollectie. En mocht je hem nog niet gespot hebben in de winkels of online, het is een verrassende zonnige collectie met vele verschillende  interieur items voor in huis. Bij het ontwerpen van hun interieurcollectie voor de lente van 2018 hebben de Søstrene Grene zussen grote nadruk gelegd op mooie en opvallende elementen die warmte, rust en idylle uitstralen. Zachte vormen en textiel in fijne pastelkleuren staan deze lente in de schijnwerpers gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en rotan, waar de zussen dol op zijn.
Gekleurd glas is een trend waarin de zussen dit seizoen stevig geloven. Hun collectie bevat daarom zowel glazen vazen als kleine meubels met glasdetails. Uiteraard betekent de lente ook verse bloemen – die u in de nieuwe collectie zowel kunt terugvinden in de vorm van designmotieven als in de prachtige vazen waarin de bloemen gearrangeerd kunnen worden. Welkom in het nieuwe lente seizoen! Laat je om jouw lente goed te beginnen alvast inspireren door de interieur collectie van Søstrene Grene.

Pers beelden en informatie bron met dank aan Søstrene Grene.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com