Menu
Achter de schermen / Er-op-uit / Events & beurzen / Interieur inspiratie / Woonnieuws / Woontrends

Woonnieuws | Stijlvol Styling live op de vtwonen&design beurs 2015

Blogger Susanne - Woonblog StijlvolStyling.com

Woonnieuws | Stijlvol Styling live op de vtwonen&design beurs 2015
Dinsdag 29 september t/m zondag 4 oktober 2015 
is het eindelijk zover! De vtwonen&design beurs in de RAI. Voor wie het niets wist, dit is de nieuwe naam voor de woonbeurs Amsterdam welke al jaren in de RAI gehouden werd. Ook dit jaar wordt de RAI zes dagen lang omgetoverd tot de grootste woonbeurs van Nederland waar merken en ontwerpers hun nieuwste collecties presenteren. Het leuke nieuws is; Daar ben ik natuurlijk bij aanwezig! Ik zal eerst woensdag 30 september de gehele dag de beursvloer op gaan als pers. En vrijdag kun je mij tevens ‘live’ ontmoeten bij de zogenoemde Bloggerwall. Vrijdag krijg ik bij de bloggerswall een ‘levend moodboard’ dat ik gedurende de dag op een interactieve manier steeds zal aanpassen met nieuwe styling tips, merken en trends die ik ter plekke gespot heb op de beursvloer. Als Stijlvol Styling lezers of lezeres kun mijn moodboard gemakkelijk herkennen aan de naam ‘StijlvolStyling.com’ mijn eigen stijl en foto’s.

Zelf ben ik al bezig met de voorbereidingen voor deze week vol wooninspiratie. Van te voren zoek ik altijd uit wie er staat en welke stand ik absoluut wil bezoeken. Dit maakt het makkelijker als je er bent om keuzes te maken, want in één dag de mensen spreken die ik wil spreken en ook nog alles zien + fotograferen wordt wat krap. Afgelopen jaar heb ik ook al volop mogen genieten als blogger/pers van al het ‘woongeweld’. Toen heb ik mij twee dagen lang suf gefotografeerd bij de vele prachtige stands en de leukste mensen achter bekende merken mogen ontmoeten. Dit jaar ga ik dat dus weer doen maar dan als het lukt nog wat interactiever voor jullie als Stijlvol Styling volgers. Uiteraard voor diegene niet naar de beurs gaan zal ik ook zeker middels diverse blogs je komende week en de weken daarop volgend laten kennis maken met het beste op woongebied gezien op de vtwonen&design beurs.

Op woensdag en vrijdag zal ik zo veel (als mogelijk) proberen via social media updates te geven over het beste van de vtwonen&design beurs. Wil jij hiervan op de hoogte blijven? Mis niets en volg mij dan via Facebook, Instagram en/of Twitter.

 

slider-ontwerp-verbouw1
Over de vtwonen&design beurs:

Ben jij gek op binnenkijken bij…? Verslint je normaal woonbladen, ben je gek woonblog(‘s) volgen en/of sla jij geen tv programma op gebied van interieur over?
Is vtwonen of Eigen Huis & Interieur jouw favoriet? Wordt jij helemaal blij van de knusse stijl van Ariade at home of Wonen Landelijke Stijl? Dat is deze grootste woonbeurs van Nederland echt iets voor jou! Naast de bekende woonbladen die zich elk jaar groots presenteren met o.a. compleet ingerichte huizen en stijlkamers kun je tevens (vooraf) een afspraak maken met een architect voor een verbouwingsadvies. Ook kun je shoppen voor jouw nieuwe keuken, badkamer of vloer. En ook aan de details is gedacht want er is altijd heel veel inspiratie en mogelijk tot winkelen van woonaccessoires. Dit jaar kun je dus ook zomaar jouw favoriete woonblogger(‘s) tegen het lijf lopen. Vrijwel iedere dag zijn er nieuwe bloggers om zichzelf te presenteren op de zogeheten Bloggerswall.

Waar en wanneer:
Dinsdag 29 september t/m zondag4 oktober in de Amsterdam RAI.

Stijlvol Styling is er dit jaar op woensdag 30 september (op de beursvloer zelf)
& vrijdag 2 oktober bij de Bloggerswall in de centrale hal boven aan de roltrappen (tegenover het terras).

Meer informatie vind je ook op de website van de vtwonen&designbeurs.
Online kun jij jouw kaarten (vooraf) kopen met korting.

Wie weet tot op de vtwonen&design beurs in de RAI!

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com