Menu
Interieur inspiratie / Samenwerking / Slaapkamer / Woonnieuws / Woonwinkelen

Woonnieuws | Uitgeslapen wakker worden met het HEMA matras

© Woonblog - StijlvolStyling.com | Ontwerp & styling SBZ Interieur Design | Slaapkamer kleuren Early Dew & Urban Taupe van Flexa Creations #Flexanl #interieuradvies #kleuradvies #woonblog

Slapen en uitgerust wakker worden. Een goede nachtrust is belangrijk om goed te kunnen functioneren en je lekker en gezond te voelen. De basis van ene goede nachtrust is daarom vooral een goed matras. HEMA komt daarom met iets nieuws: hét matras voor iedereen. Of je nu een rug-, buik- of zijslaper bent. Wat een goed matras zorgt ervoor dat je iedere dag vol nieuwe energie weer op staat.

Optimale nachtrust

Hoeveel slaap je nodig hebt, is heel persoonlijk. Sommige mensen hebben voldoende aan 7 uur slaap, terwijl anderen pas echt goed uitgerust zijn na 9 of zelfs 10 uur slaap. Gemiddeld slaapt een mens een derde van zijn of haar leven. Een goed matras is dus heel belangrijk! Daarom heeft HEMA een matras ontwikkeld, dat helpt bij een goede nachtrust. Het matras past zich aan je lengte, gewicht en slaaphouding aan. En het ondersteunt je lichaam daar waar dat nodig is. Het maakt niet uit of je een rugslaper, een buikslaper of een zijslaper bent; het matras van HEMA is geschikt voor iedere volwassene. Voor kinderen jonger dan 7 jaar raadt Hema een kindermatras aan.

Ventilerend, ondersteunend en comfortabel

Het HEMA matras bestaat uit vijf verschillende lagen. De eerste laag is een soepele, vochtregulerende hoes. Deze heeft een ventilerende werking en is wasbaar. Hierdoor houd je hem gemakkelijk schoon en fris. De toplaag is gemaakt van Airgocell ©. Dat zorgt ervoor dat het matras ademt en droog blijft. De laag daaronder is gemaakt van comfortschuim. Dit materiaal heeft een drukverlagende en lichaamsvolgende werking. De vierde laag is gemaakt van ondersteunend koudschuim. Tot slot zorgt de ventilerende hoes met antislip ervoor dat je matras goed blijft liggen. Samen zorgen deze lagen ervoor dat je geen last hebt van pijnlijke drukpunten, maar dat je wel de juiste ondersteuning krijgt. Het matras past zich aan jouw lichaam aan. Daardoor kun je lekker ontspannen en slaap je rustiger. Of je nu het liefst op je buik, rug of zij slaapt.

De soepele hoes die om het matras heen zit, is vochtregulerend. Bovendien heeft deze een ventilerende werking en kun je hem wassen. Hierdoor houd je hem gemakkelijk schoon en fris. Het matras van HEMA is geschikt voor alle soorten bedden en is verkrijgbaar in vijf maten: 80×200 cm, 90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm en 180×200 cm. Het is niet nodig om een topmatras te gebruiken en je krijgt maar liefst 10 jaar garantie op jouw HEMA matras.

Prijzen: 
Matras 80×200 cm € 279,00
Matras 90×200 cm € 299,00
Matras 140×200 cm € 469,00
Matras 160×200 cm € 529,00
Matras 180×200 cm € 599,00

Je mag 100 nachten vrijblijvend proefslapen, er zijn ook HEMA winkels waar je het matras kunt testen. Het matras bestel je gemakkelijk en snel online in de HEMA webshop, en wordt ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd in een compacte doos. Blijkt het matras toch niet geschikt voor jou? Dan heeft HEMA aangegeven hem gratis bij je op te halen en krijg je gewoon je geld terug.

Naast de matras in vijf verschillende maten, heeft HEMA natuurlijk ook al het andere beddengoed dat je nodig hebt om lekker te kunnen slapen. Zoals dekbedden. Van wol, met synthetische vezels of juist gevuld met eendendons en bamboe. Maar ook kussens en hoeslakens. En dekbedovertreksets in verschillende kleuren en dessins.

Slaap lekker!

Dit is een inspirerende blog in samenwerking met Hema.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com