Menu
Er-op-uit / Events & beurzen / Woonnieuws

Woonnieuws | vt wonen & design beurs

Interieur | Het 'vtwonen huis' vol wooninspiratie - Woonblog StijlvolStyling.com

Woonnieuws | vt wonen & design beurs.
Aanstaande dinsdag 27 september start het woonseizoen met de vt wonen&design beurs in de RAI in Amsterdam. Ik ben er uiteraard net als andere jaren ook meerdere dagen bij om voor jou de nieuwste woontrends 2017, mooiste merken en styling tips te spotten! Ik kondig op tijd aan waneer ik er ben je je kunt mij volgen via social media gedurende de dag zelf en achteraf zorg ik natuurlijk voor een lading aan nieuwe blogs waarin alle noviteiten die je niet mag missen voor je uitlicht. De grootste woonbeurs van Nederland staat erom bekend antwoord te geven op vele woonvragen. Dit jaar zijn er woonsferen in drie verschillende hallen op de vt wonen&design beurs. Daarnaast is o.a. het vt wonen inspiratie huis groter dan ooit en doet ook woonblad Stijlvol Wonen dit jaar voor het eerst mee met een schitterend inspiratie huis waar zelf wijnproeverijen worden gegeven. Ook Karwei beloofd dit jaar een spectaculaire inspiratie stand te komen.  

De woonsfeer hallen

In de gloednieuwe Wonen in Stijl-hal vind je inspirerende luxe merken die zich hier presenteren waarbij allure en vakmanschap de belangrijkste kenmerken zijn. Ook vind je hier exclusieve en stijlvolle producten voor extra luxe wonen en leven. In de Designhal, een samenwerking met Eigen Huis & Interieur, ontdek je jonge ontwerpers met creatieve presentaties, de nieuwe collectie Dutch design en bijzondere ontwerpen van designtalenten. Ontmoet in de vt wonen-hal stylisten en woonmerken die volop informatie en inspiratie geven waarmee je thuis direct aan de slag kunt gaan. Geef je huis zo zelf een (snelle) metamorfose! Nieuw is dit jaar de live metamorfoseshow, met het grootste inspiratieplein ter wereld van 800 m2. In het nieuwe, grote en inspirerende woontheater worden dagelijks vier live metamorfose shows gepresenteerd in cocreatie met deelnemers. Deze bieden instant inspiratie voor het transformeren van jouw woonruimte. Wil je iets kleins veranderen of de boel juist rigoureus omgooien? Tijdens de live shows laten professionele stylisten zien hoe je dat doet. Zo veel woonideeën heb je nog nooit bij elkaar gezien!

De vt wonen&design beurs 2016 (voorheen Woonbeurs Amsterdam) luidt dit jaar het nieuwe woonseizoen in. Het is de plek
waar je als woonliefhebber in Nederland merken en ontwerpers kunt ontdekken die hun nieuwe collecties tonen, waarmee je je
huis helemaal van vloer tot nok kunt inrichten. Zes dagen lang presenteren ruim 200 woonexperts in alle woonstijlen de primeurs en trends.

Fonq.nl

Woonnieuws | vt wonen & design beurs - Woonblog StijlvolStyling.com

Woonbeurzen seizoen

Ben je bezig jouw woning te veranderen of heb je net een huis gekocht, heb je een brandende woonvraag die je aan profesionals wilt voorleggen? Er zijn tientallen redenen om van het nieuwe woonseizoen te gaan genieten op de beurzen en je vooral te laten inspireren door één van de vele woonbeurzen waaronder de vt wonen & design beurs (27 september t/m 2 oktober Amsterdam RAI) en de beurs Eigen Huis (7 t/m 9 oktober Jaarbeurs Utrecht).

Ik ben er klaar voor en kijk er ontzettend naar uit om alle noviteiten te ontdekken, volop bezig te zijn met blogs en fotografie, mijn collega’s en nieuwe vakmensen te ontmoeten.

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com