Menu
Interieur inspiratie / Shop the look / Woontrends / Woontrends 2018 / Woontrends 2019

Woontrends | Dé meest trendy interieur materialen van nu

Woontrends 2018 | Dé materialen van 2018 voor in jouw interieur - Lifestyle & woonblog StijlvolStyling.com
Elk jaar zijn er weer andere materialen die de sfeer in onze huizen bepalen. In 2018 zien we een duidelijk voorkeur: stijlvolle materialen zijn de trend! In deze shop-the-look blog een blik op de mooiste materiaal trends voor 2018 – 2019. 

Woontrend 3: weelderig fluweel

Zo zacht en warm als het aanvoelt, zo weelderig ziet het eruit. Van fluwelen kussens tot stoelen en banken: deze aaibare stof is niet meer uit ons interieur weg te denken. Je ziet allerlei kleuren voorbijkomen, waardoor je qua styling nog alle kanten op kunt.

Woontrend 2: mooi messing

Geef letterlijk glans aan je interieur met de messing-trend. Geelkoperen items passen verrassend goed binnen allerlei woonstijlen en zijn daarom de ideale finishing touch voor bijna elk interieur. Dus of je nu een Scandinavisch of modern interieur hebt: voeg gerust messing toe!

Woontrend 3: gekleurd glas

Je hoeft geen roze bril op te zetten om de wereld in kleur te zien. We nemen een duik in het verleden en wanen ons in de jaren ’60 en ’70 met deze mooie items van gekleurd glas. Ga voor een subtiel kleuraccent of haal alles uit de kast met uitgesproken kleuren.

 

Fonq.nl

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com