Menu
Interieur inspiratie / Kleurrijk wonen / Woontrends / Woontrends 2018

Woontrends | Interieur trend nr.1 rechtstreeks van de catwalk ‘Let’s go colorblocking’

Woontrends 2018 | De interieur trends 2018 - sneak preview | Woonblog StijlvolStyling.com

De komende weken behandel ik alvast veel van de nieuwste woontrends voor komend woonjaar. Vandaag start ik hierbij met een hele vrolijke kleurijke trend welke nu al de winkels begint te sieren. Ik heb het over “Colorblocking”. Color what? Colorblocking is back! Bij dit fenomeen in fashion en interieur zorgt colorblocking voor een groot kleurcontrast! Dit doe je door het combineren van opvallende kleuren om gewaagde en spannende combinaties te creëren. Colorblocking is overigens rechtstreeks overgewaaid van de catwalk en is in 2017 een ware opkomende interieur trend geworden waarvan je nog veel kunt verwachten. Maak alvast kennis in deze sneak peak met colorblocking en daarnaast zocht ik ook alvast de leukste shoptips voor je uit bij deze kleurrijke trend.

Color blocking in een interieur

Het effect waar je bij colorblocking aan moet denken is tientallen gekleurde Caribische huisjes naast elkaar, of een gevarieerde kleurrijke bos bloemen in een vaas. Bij deze trend ga je los met oker geel, appeltjes groen, mint, oranje, kobalt blauw, paars, knal rood en zelfs fuchsia roze! Wil je toch nog wat rust bewaren? En dat kan ik mij enigszins voorstellen 😉 Dan kies je naast 1 knalkleur op de muur voor juist basic moderne of retro meubels in naturel kleuren of een combinatie met wit. Hoe dan ook… hoe meer contrast en diepte je weet te creëren hoe beter!

Woontrend in beeld:


Meer lezen over de interieur trends, bekijk dan mijn woontrends pagina. Welke woontrend is jouw favoriet?


 

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com