Menu
Kleur inspiratie / Kleurrijk wonen / Shop the look / Woontrends / Woontrends 2018 / Woonwinkelen

Woontrends | Kleurtrends – Ben jij team roze of team blauw?

Woontrends 2018 | Kleurtrends - Ben jij team roze of team blauw? - © Woonblog StijlvolStyling.com

Ben je gek op kleur in huis? Dan wordt 2019 jouw jaar! De kleurexplosie-trend die vorig jaar begon, zet zich nog voort. Was eerst rood en groen helemaal hip. Borduren wij nu nog even voort op de kleurexplosie met roze en blauw. En het mooie is je kunt het nog combineren ook. Vandaag in de spotlight shop-the-look met twee van mijn favoriete kleurtrends: roze en blauw!

Roze in huis

Steeds meer interieurs kleuren roze. Zeker nu Heart Wood door Flexa is verkozen tot dé kleur van 2018 kunnen we er niet meer omheen. Durf ook een uitstap te maken naar andere roze tinten, want juist een combinatie van meerdere natuurlijke kleurtonen vormt een mooi kleurenpalet en zorgt voor een serene rust in huis.

 

Pretty donkerblauw en petrol

Van diepgroen gaan we steeds meer richting petrolblauw. Petrol is minstens zo populair onder de blauwe als Histor’s Climax – eveneens kleur van het jaar. In de basis heeft petrol een koele tint, maar petrol voelt allesbehalve dat. Het geeft juist meer warmte dan elke andere blauwe kleur, vooral in combinatie met shiny metallics of natuurlijke materialen. En het is echt niet zo gedurfd als het op eerste gezicht lijkt!

Nieuw jaar, nieuwe kleur

Nu is de kans groot dat je niet voor elke trend je interieur volledig vernieuwt, maar stiekem vinden wij het toch altijd leuk om een aantal kleine aanpassingen te doen. Met een andere kleur op de muur en een aantal bijpassende woonaccessoires kom je vaak al een heel eind. Zo voelt het toch weer een beetje als nieuw! Van welke kleur word jij enthousiast? Ben jij team roze of team blauw?

Fonq.nl

About Author

Gepassioneerd en creatief ondernemer van SBZ Interieur Design en Stijlvol Styling. Interieurontwerper & stylist | Blogger StijlvolStyling.com